Bătaie cu noroi la Medgidia: „Primarul stă mai mult la cârciuma stadionului”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Vlădescu vs. Vrabie Bătaie cu noroi la Medgidia: „Primarul stă mai mult la cârciuma stadionului”
Administrație 25 Iunie 2018 / 16:27 2580 accesări 2 comentarii

Municipiul Medgidia este oricum numai liniștit, nu. După ce primarul Valentin Vrabie a demarat o campanie de strângere de semnături pentru dizolvarea Consiliului Local, supărat fiind pe faptul că, la ultima ședință, aleșii au respins mai multe proiecte, viceprimarul Luminița Vlădescu a transmis punctul său de vedere legat de această situație.

VLĂDESCU ÎL DESFIINȚEAZĂ PE VRABIE?

Vlădescu susține că primarul a adus haosul în municipiul Medgidia și că demersurile pentru dizolvarea Consiliului Local au ca scop salvarea lui Vrabie din criza de imagine în care se află de doi ani. „Primarul dorește referendum pentru dizolvarea Consiliului Local. Este foarte important de subliniat acest lucru. Locuitorii din Medgidia nu s-au organizat pentru a solicita prefectului demisia consilierilor, primarul o face pentru ei. Este de fapt dorința primarului, care nu mai găsește altă cale de a ieși din criza de imagine în care se află, după doi ani de mandat. O criză de imagine care i se datorează în totalitate. După doi ani, Medgidia este în haos, singura activitate a primarului fiind aceea de a instiga la ură și dezbinare. Scandalul și mizeria sunt cele două coordonate ale activității primarului care-și coordonează activitatea mai mult de la cârciuma stadionului decât din biroul personal. Primarul se laudă cu asfaltări gândite și începute de alții, fabrici care întârzie să apară și proiecte de sute de milioane de euro care există doar pe hârtie. În realitate, după doi ani, visteria orașului este goală, iar primarul dă vina pe „greaua moștenire”, crezând că lumea nu a sesizat cheltuielile haotice, banii aruncați pe sindrofii, festivaluri și mese faraonice servite alături de prietenii săi, plătite din bani publici. Valentin Vrabie și-a început mandatul de primar cu promisiunea că va depolizita instituțiile Medgidiei. Au trecut doi ani, instituțiile Medgidiei au fost preluate de prietenii primarului, care a schimbat deja două partide politice. Valentin Vrabie și-a început mandatul de primar promițând transparență. Consilierii locali au propus un proiect prin care toate plățile făcute de primărie să fie publice pe site-ul instituției. Primarul este cel care refuză să pună în aplicare acest proiect. De ce oare? Valentin Vrabie le-a promis oamenilor proiecte de dezvoltare a Medgidiei. De cinci ședințe consecutive propune un singur proiect, cel legat de festivalul Dapyx. Oare în acest festival stă dezvoltarea Medgidiei? Valentin Vrabie spune că de vină pentru dezastrul din Medgidia sunt consilierii locali. Cifrele arată că au fost inițiate aproximativ 300 de proiecte, consilierii locali alegând să respingă doar TREI. O realitate care poate fi verificată ușor. Îi lansez primarului o provocare, bărbătește. În cazul în care referendumul pe care și-l dorește nu are loc sau nu este validat, în urma votului, să-și prezinte demisia și să nu mai candideze niciodată la Medgidia”, se arată în punctul de vedere al Luminiței Vlădescu.

VRABIE VREA ALT CONSILIU LOCAL LA MEDGIDIA

Amintim că, vinerea trecută, primarul Valentin Vrabie a anunțat că vrea să inițieze un referendum pentru dizolvarea Consiliului Local, după ce aleșii au respins proiectul prin care municipalitatea susține că poate obține o finanțare nerambursabilă pentru Festivalul Dapyx. Pentru că nu poate face acest lucru de unul singur, a demarat o campanie de strângere de semnături. „Întrucât proiectele municipiului nostru sunt blocate de pionii grupurilor de interese, așa-zișii consilieri locali, consider că ar fi păcat să mai pierdem 2 ani, timp în care am putea accesa multe fonduri nerambursabile, atât de necesare dezvoltării Medgidiei. Este momentul în care trebuie să luăm atitudine și să trimitem acasă aceste slugi ale partidelor politice care de-a lungul timpului au condus orașul spre dezastru, îndatorându-l până în anul 2030. În acest sens apelez la cetățenii municipiului Medgidiapentru a mă sprijini în demersul demarat pentru strângerea de semnături necesare DIZOLVĂRII CONSILIULUI LOCAL MEDGIDIA, într-un timp cât mai scurt. Toți cetățenii Medgidiei care vor să se implice direct și să facă parte din echipa de susținere a demersului, mă pot contacta!”, a declarat primarul Valentin Vrabie.

Loading...

2 comentarii

tarabostes 13:17:51 / 26 Iunie 2018
lasa-ne

luminita vladescu este un dusman al orasului.ea este consilier pentru raja NU pentru MEDGIDIA.Luminita du-te dupa Iordache sau dupa idolu si mentoru tau-Stroe

Numarul 4 13:26:50 / 26 Iunie 2018
Bravo Vrabie

S-a apucat omul sa faca ceva pentru Medgidia si au iesit gunoaiele corupte la atac. Bravo Vrabie, nu te lasa intimidat de gunoaiele politice.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.1775 secunde