Bateristul de la Metallica, Lars Ulrich, a primit titlul de cavaler de la regina Danemarcei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Bateristul de la Metallica, Lars Ulrich, a primit titlul de cavaler de la regina Danemarcei

Monden 14 Iunie 2017 / 17:18 2761 accesări

Bateristul danez Lars Ulrich, membru al trupei americane de heavy metal Metallica, a primit titlul de cavaler, a informat miercuri Casa Regală Daneză, citată de DPA. Muzicianul în vârstă de 53 de ani este acum cavaler al Ordinului de Dannebrog — creat în 1671 — în semn de recunoaștere a contribuției sale la dezvoltarea artelor. Prințul moștenitor Frederik i-a prezentat marți lui Ulrich decorația din partea reginei Margareta a II-a a Danemarcei în timpul unei vizite în Statele Unite, a indicat palatul regal danez pe pagina de Facebook.

Ceremonia a avut loc la San Francisco, unde este stabilit muzicianul. Titlul a fost acordat pe 26 mai, însă palatul regal nu a făcut publică informația până la acordarea distincției.

Metallica — una dintre cele mai faimoase formații rock din lume — a fost înființată în 1981 de Ulrich și de solistul formației, chitaristul american James Hetfield. De-a lungul anilor, trupa a înregistrat numeroase hit-uri, printre care "Nothing Else Matters și "Enter Sandman", amintește DPA.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2185 secunde