Băut şi fără permis, oprit cu 12 focuri de armă, după o urmărire ca-n filme

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Băut şi fără permis, oprit cu 12 focuri de armă, după o urmărire ca-n filme

Eveniment 08 Aprilie 2017 / 14:08 2437 accesări

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, al cărui nume nu a putut fi dat publicității de Poliție pentru că legea protejează dreptul inconștienților la imagine, și-a pierdut sâmbăta la sediul poliției. A ajuns în custodia oamenilor legii după o urmărire în miez de noapte care s-a întins pe aproape 30 de kilometri. Potrivit celor care îl anchetează acum pe teribilist, polițiștii de la Secția 2 Rurală Mihail Kogălniceanu s-au angajat în urmărire în jurul orei 3.00 dimineața, după ce șoferul care conducea un autovehicul cu numere provizorii de înmatriculare a refuzat să oprească la semnalele oamenilor legii și a trecut razant pe lângă agentul de poliție care a încercat să îl oprească. Din informațiile furnizate de oamenii legii, în timpul urmăririi au fost trase 12 focuri de armă, iar mașina a fost oprită la 30 de kilometri de Kogălniceanu, în localitea Pantelimon. În cadrul verificărilor inițiale, urmăritorii au aflat și de ce a încercat șoferul să se piardă în noapte. Prima constatare - în mașină se aflau șase persoane (patru băieți și două fete), cu una peste capacitatea maximă a autovehiculului. Mai mult, șoferul avea permisul suspendat și, în plus, se afla sub influența băuturilor alcoolice. În prezent, tânărul s-a ales cu dosar penal și urmează să afle în instanță dacă va face sau nu pușcărie pentru faptele sale extrem de grave.

Acesta este însă doar cazul celui mai teribilist dintre inconștienții care au dat în weekend nas în nas cu polițiștii. Se pare că a conduce beat sau fără permis este o modă cu priză extrem de bună la constănțeni. Numai sâmbătă seară și duminică dimineață, polițiștii constănțeni au tras pe dreapta alți doi bărbați care conduceau băuți, trei care erau la volan deși nu posedau permis de conducere și un altul care, ca și teribilistul-șef prezentat la începutul articolului, nu avea nici permis și era și băut. Evident, Poliția nu a putut livra decât inițialele numelor și vârstele acestor inconștienți care riscă viețile celorlalți participanți la trafic. Au și ei dreptul de a fi respectați, nu-i așa?

Iată și informațiile livrate de Poliție.

La data de 09.04.2017, ora 01.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia l-au depistat pe Z.I., în vârstă de 33 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Independenței din Medgidia, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 09.04.2017, ora 01.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța l-au depistat pe A.D.-Ș., în vârstă de 28 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 08.04.2017, ora 18.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe Ș.C., în vârstă de 27 de ani, care a condus un autoturism, pe DJ 381, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 08.04.2017, ora 23.00, polițiștii din cadrul Secției 5 l-au depistat pe T.A.-I., în vârstă de 31 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 08.04.2017, ora 22.20, polițiștii din cadrul Secției 9 Rurale Topraisar l-au depistat pe S.I., în vârstă de 26 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Viforului din localitatea Lanurile - județul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 08.04.2017, ora 13.50, polițiștii din cadrul Secției 9 Rurale Topraisar l-au depistat pe M.C., în vârstă de 41 de ani, care a condus un autoturism, pe DJ 381, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.12