Băutura care reduce riscul de hipertensiune

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Băutura care reduce riscul de hipertensiune

Sănătate 20 Iulie 2015 / 00:00 2681 accesări

Consumul moderat de bere și de alte băuturi fermentate poate reduce riscul de hipertensiune, potrivit unui studiu realizat de mai mulți medici de la Spitalul Clinic San Carlos din Madrid, prezentat în Almería (Andalucía, sudul Spaniei), relatează EFE. Medicii José A. García-Donaire, de la Serviciul de cercetări biomedicale, María Abad și Nieves Martell, de la Unitatea pentru hipertensiune arterială din cadrul Spitalului Clinic San Carlos, au elaborat documentul intitulat ”Importanța stilului de viață sănătos pentru persoanele hipertensive. Efectul consumului moderat de bere”. Odată cu concluziile acestui studiu, Asociația pentru Probleme de Hipertensiune - SEH-LELHA (Sociedad Espańola de Hipertensión - Liga Espańola para la lucha contra la hipertensión arterial) și Centrul de Informare privind Berea și Sănătatea - CICS (Centro de Información Cerveza y Salud) vor distribui un document destinat pacienților din unitățile pentru hipertensiune din cadrul spitalelor din comunitatea autonomă spaniolă Andalucía. Recomandările pentru pacienții hipertensivi includ, de asemenea, extinderea activității fizice și efectuarea unor exerciții fizice moderate timp de cel puțin jumătate de oră, între cinci și șapte zile pe săptămână.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.3942 secunde