BC Athletic - CSM Ploiești, duminică, în Sala Sporturilor din Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Liga 1 de baschet masculin

BC Athletic - CSM Ploiești, duminică, în Sala Sporturilor din Constanța

Sport 20 Ianuarie 2018 / 14:00 736 accesări

Liga 1 de baschet masculin programează la sfârșitul acestei săptămâni primele meciuri din 2018. După sezonul regulat, cele mai valoroase opt echipe din campionat au obținut calificarea pentru faza semifinală, iar printre formațiile cu drept de promovare se află și Baschet Club Athletic Constanța, din postura de câștigătoare a Grupei 4. Jucătorii pregătiți de Alexandru Olteanu și Bogdan Ivanovici vor debuta în turneul semifinal pe teren propriu, în compania lui CSM Ploiești. Meciul va avea loc în Sala Sporturilor din Constanța, duminică, de la ora 15.00.

„Prima parte a obiectivului nostru a fost deja atinsă, acum urmează partea mai grea. Începem turneul semifinal cu gândul să-l terminăm pe unul dintre primele patru locuri, care să ne permită calificarea la turneul final de promovare. Nu avem ca obiectiv să ajungem încă de anul acesta în Liga Națională, dar ne dorim să fim acolo și să ne batem cu cei puternici, pentru că asta înseamnă dezvoltare atât pentru jucătorii tineri, cât și pentru club. Acesta este următorul pas în evoluția echipei noastre”, a anunțat Alexandru Olteanu.

Programul primei etape: Baschet Club Athletic Constanța - CSM Ploiești (duminică, ora 15.00); CSM Sighetu Marmației - Colegiul Național „Aurel Vlaicu” București (luni, ora 11.00); CSM Mediaș - CSU Știința București (luni, ora 16.30). Meciul CSO Voluntari - CS Cuza Sport Brăila a fost amânat pentru data de 28 februarie, ora 14.00.

Citește și:

BC Athletic debutează în faza semifinală din Liga 1

În primul meci din faza semifinală, „Gladiatorii” primesc vizita lui CSM Ploiești

Un prim obiectiv îndeplinit pentru BC Athletic12