BC Athletic a câștigat prima ediție a Cupei României la baschet 3x3

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
După un sezon perfect BC Athletic a câștigat prima ediție a Cupei României la baschet 3x3
Sport 15 Aprilie 2019 / 06:29 386 accesări 1 comentariu

Fomaţia masculină BC Athletic Constanţa şi-a adjudecat Cupa României la baschet 3x3, trofeul fiind câştigat de formaţia de la ţărmul mării la finalul competiţiei care a avut loc în weekend, la Arena de Baschet din București. Sâmbătă, în prima zi, în turneul semifinal, BC Athletic, în componenţa Virgil Stănescu, Alin Andrieş, Trandafir Adrian - Cristian şi Cezar Bărăgău (antrenori Alexandru Olteanu și Bogdan Ivanovici, team manager Andrei Talpeş) s-a impus în toate cele cinci meciuri disputate: 22-8 cu CS Rapid București, 21-17 cu BCMU FC Argeș Pitești, 19-11 cu CSU Pitești, 21-9 cu Dinamo Știința București şi 22-13, în finala grupei, cu BCMU FC Argeș Pitești.

Duminică, în turneul final, BC Athletic a continuat seria perfectă, înregistrând victorii pe linie: 21-8 cu CSO Voluntari, 21-9 cu BC CSU Sibiu, 21-12 cu Dinamo Ştiinţa Bucureşti, 20-18 cu SCM Timişoara şi 21-11, în marea finală, cu BCMU FC Argeş Piteşti.

„Virgil Stănescu, Alin Andrieş, Trandafir Adrian - Cristian, Cezar Bărăgău, Pegkas Panaiotis, Nicu Marian Ciucă, Liţă Alexandru realizează împreună un turneu și un sezon de cupă 3x3 senzațional și încheie prima Cupa a României 3x3 din istoria disciplinei olimpice câștigând trofeul fără nicio înfrângere în ultimele faze.

Alături de ei coach Alexandru Olteanu, Bogdan Ivanovici, Vladimir Emilian Mihai, team managerul Andrei Talpes și o armată de mini gladiatori și suporteri, BC Athletic își adjudecă prima Cupă a României 3x3 după un sezon fabulos! Mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit la turneele de la București, de acolo și de acasă! Baschetul 3x3 își trimite prima Cupă a României la Constanța!”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a clubului constănţean.Pagina a fost generata in 0.2017 secunde