BC Athletic, în căutarea primului succes din acest an

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Baschet masculin BC Athletic, în căutarea primului succes din acest an
Sport 05 Aprilie 2019 / 11:29 309 accesări 0 comentarii

Sala Sporturilor din Constanța va găzdui vineri seară, de la ora 19.00, întâlnirea de baschet masculin dintre formaţiile BC Athletic Constanța (locul 6, 9p) şi CS Municipal Mediaș (locul 5, 10p), din etapa a 10-a a Ligii Naționale, Grupa galbenă. O partidă la finalul căreia baschetbaliştii antrenaţi de Alexandru Olteanu și Bogdan Ivanovici vor să obţină prima victorie din acest an, iar suporterii constănţeni sunt aşteptaţi la meci şi cu produse de igienă, dulciuri, jucării sau articole vestimentare, pe care le pot dona la intrarea sălii.

Unul dintre partenerii BC Athletic, Stirom LTD, a pregătit deja cel puțin 30 de pachete cu dulciuri, produse de igienă şi alimente, care vor ajunge la copiii și familiile din satele județului Constanţa.

„Va fi un meci la care strângem lucruri pentru copiii din satele județului nostru cât și din centrele de plasament, lucruri care vor ajunge la ei prin United Hands Romania.

Dulciuri, produse de igienă, jucării, articole vestimentare, orice le e de folos, le vom strânge la intrarea Sălii Sporturilor! Împreună facem copiii fericiți de Paște! Team is everything! Intrarea este liberă”, este mesajul postat de clubul constănţean pe pagina oficială de Facebook.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1756 secunde