BC Athletic, în Top 3 după prima etapă a LN de baschet 3x3

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Baschet masculin BC Athletic, în Top 3 după prima etapă a LN de baschet 3x3
Sport 15 Mai 2018 / 09:07 314 accesări 0 comentarii

Sursa foto: Facebook Baschet Club Athletic Constanta

Sursa foto: Facebook Baschet Club Athletic Constanta

Sursa foto: Facebook Baschet Club Athletic Constanta

Sursa foto: Facebook Baschet Club Athletic Constanta

La Bucureşti s-a desfăşurat prima etapă din cadrul Ligii Naționale de baschet 3x3, iar formaţia BC Atheltic Constanţa a obţinut rezultate foarte bună. Pornită din postura de favorită numărul 6 în cadrul turneului Nike 3x3 Challenge, echipa constănţeană a încheiat în Top 3 după prima etapă, cu un bilanț de cinci victorii și o singură înfrângere!

Pentru „Gladiatorii” din Tomis au evoluat Adrian Trandafir, Daniel Mâinea, Andrei Oprean și Alexandru Olteanu, împreună cu team manager-ul Andrei Talpeș.

Rezultatele înregistrate la acest turneu de BC Athletic: 16-9 cu Team 13, 20-10 cu Hells Angels, 21-5 cu Dacii Liberi, 21-8 cu Remontadas, 21-14 cu Bucharest Littles şi 7-21 cu Ralja Intergalactic.

INVITAŢIE LA ZIUA FAMILIEI

Marți, 15 mai, de la ora 18.30, în Sala Sporturilor din Constanţa, Baschet Club Athletic Constanţa invită iubitorii baschetului la o seară sportivă, pentru a sărbători Ziua Familiei, iar sloganul acestui eveniment este „Cu MIC, cu MARE, FAMILIA e cea mai TARE!”

„Pregătiți de mișcare? În echipament, ne vedem la Sala Sporturilor să batem mingea la Ziua Familiei (2018)! Vă convocăm la un antrenament, la joc, la poze cu echipa Athletic și la multe zâmbete! Apoi postăm și pozele pe Casuta Happy Foto Photobooth! vă așteptăm pe parchet ... Team is everything!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a clubului constănţean.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1793 secunde