BC Athletic, încă un succes în circuitul Sport Arena Streetball 3x3

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
La Constanţa, în ultimul turneu al anului

BC Athletic, încă un succes în circuitul Sport Arena Streetball 3x3

Sport 28 Octombrie 2019 / 09:36 951 accesări
Alexandru Liță, Andrei Oprean, Adrian Trandafir și Cezar Bărăgău (sursa foto: Sport Arena Streetball / Cosmin Moței)

Alexandru Liță, Andrei Oprean, Adrian Trandafir și Cezar Bărăgău (sursa foto: Sport Arena Streetball / Cosmin Moței)

Formaţia Baschet Club Athletic Constanţa a câştigat 3x3 Constanța Streetplay, ultimul turneu major organizat în România din circuitul Sport Arena Streetball 3x3. În formula Alexandru Liță, Andrei Oprean, Cezar Bărăgău și Adrian Trandafir, BC Athletic s-a impus în faţa publicului din Constanța, după o finală cu Oha Pack, pentru care au evoluat și doi dintre foștii jucători de la Athletic, Cătălin Miloș și Mario Takacs-Sixt, alături de Radu Nicola și Vlad Nicola. Echipa Agro Squad s-a impus în intrecerea feminină. Rahsaan Williams, Kyle Kilgore, Darian Bryant si Francois Affia, jucători la BC Athletic Constanţa, au oferit o demonstrație de slam-dunk.

Evenimentul a fost organizat de Asociația Județeană de Baschet Constanța, în colaborare cu Sport Arena Streetball și City Park Mall.

„Athletic s-a impus la limită în finală cu 15-14 după un meci în care ambele echipe au făcut spectacol. Ce sezon 3x3 frumos face BC Athletic, unul în care baby gladiatorii, băieții CSS1-Athletic și fetele de la Athletic-Laguna completează podiumul și ei la categoriile lor de vârstă. Team is everything!”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook Baschet Club Athletic Constanta.

3x3 Constanța Streetplay, ediția de iarnă, a fost ultimul turneu major organizat în România la care punctele adunate de jucători contează în duelul națiunilor pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020. La 1 noiembrie vom afla dacă România s-a calificat direct la Jocurile Olimpice de la Tokyo la disciplina baschet 3x3.12
Pagina a fost generata in 0.2452 secunde