BC Athletic înfruntă vicecampioana

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Baschet masculin / Liga Națională

BC Athletic înfruntă vicecampioana

Sport 14 Martie 2019 / 17:16 1721 accesări
Baschetbaliștii constănțeni revin în fața propriilor suporteri

Baschetbaliștii constănțeni revin în fața propriilor suporteri

Sala Sporturilor din Constanța va găzdui sâmbătă, de la ora 18.00, întâlnirea de baschet masculin dintre formațiile BC Athletic Constanța (locul 6, 6 puncte) și CSA Steaua Bucureşti (locul 3, 10 puncte), vicecampioana en titre, din etapa a 7-a a Grupei galbene. Un meci în care baschetbaliștii antrenați de Alexandru Olteanu și Bogdan Ivanovici nu au nimic de pierdut, urmând să abordeze duelul cu steliștii cu dorința de a mulțumi publicul care este așteptat în tribune în număr cât mai mare. La conferința de presă premergătoare acestei partide au participat baschetbalistul Brandon Lockhart, antrenorul principal Alexandru Olteanu și team-manager-ul Andrei Talpeș.

„Întâlnim o echipă experimentată. Cred că putem să câștigăm orice meci, pentru că pornim de la zero la zero. Îmi doresc să jucăm cât mai bine. Ei sunt favoriți și presiunea este asupra lor, iar acest lucru poate constitui un avantaj pentru noi. Vom avea și susținerea fanilor și sperăm să le facem adversarilor un meci greu. Jucătorii noștri tineri cresc de la meci la meci, îmi plac, trebuie să muncească, pentru că evoluează de la o zi la alta” - Brandon Lockhart, jucător BC Athletic.

„Băieții sunt foarte montați, își doresc foarte mult să câștige. Se vede acest lucru la antrenamente, unde lucrează foarte bine. Jucăm împotriva unor echipe care au un plus de experiență. Avem o presiune, pentru că vrem să jucăm cât mai bine. Vrem să evoluăm din ce în ce mai bine și cred că spectacolul nu se va lăsa așteptat. Meciul va fi unul foarte greu, dar spectaculos” - Alexandru Olteanu, antrenor principal BC Athletic.

„Întâlnim vicecampioana României și mă bucură foarte mult faptul că începem din nou să jucăm acasă, după o perioadă în care am evoluat numai în deplasare. Pornim cu șansa a doua, dar sperăm să producem o surpriză. Băieții își doresc să câștige. În toate meciurile de până acum am fost competitivi. Cred că și experiența mai mare a adversarilor și-a spus cuvântul. Principala victorie a noastră este că lumea a început să vină din ce în ce mai mult la sală și ne ajută să creștem. Suntem una dintre cele mai tinere echipe, care folosește cei mai mulți jucători autohtoni și care au un rol important în echipă” - Andrei Talpeș, team-manager BC Athletic.

„Confruntările Grupei Galbene din Liga Națională de Baschet Masculin aduc încă un adversar de calibru în Arena Gladiatorilor din Tomis! BC Athletic - Steaua București va fi meciul care va pune față în față Gladiatorii din Tomis și vicecampioana României într-un joc care nu se poate compara ca intensitate și dificultate cu niciunul de până acum! Meciurile tari revin în Arena Gladiatorilo, sâmbătă, 16 martie, ora 18.00, Sala Sporturilor din Constanța! Team is everything!”, este mesajul adresat iubitorilor baschetului din Constanța de către conducerea Baschet Club Athletic.12
Pagina a fost generata in 0.1487 secunde