Bear Grylls în Ucraina: Supraviețuirea a milioane de oameni devine o luptă reală

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Bear Grylls în Ucraina: Supraviețuirea a milioane de oameni devine o luptă reală

Externe 04 Decembrie 2022 / 11:44 1056 accesări
Foto: facebook, Volodimir Zelensky

Foto: facebook, Volodimir Zelensky

Britanicul Bear Grylls, celebru pentru seriile documentare despre tehnici de supraviețuire în condiții extreme, a fost săptămâna aceasta în Ucraina. Informațiile inițiale despre prezența fostului luptător din trupele speciale britanice SAS au fost confirmate ulterior de la cel mai înalt nivel. Președintele Volodimir Zelenski a postat imagini de la întâlnirea jovială cu Grylls.

Cei doi au vizitat un "centru de invincibilitate"din Kiev, unde populația primește ajutor în condițiile în care bombardamentele rușilor distrug infrastructura esențială.

Grylls a fost preocupat cu precădere de soarta masei mari de civili care trebuie protejați în fața loviturilor rusești, mai ales în condiții de iarnă. Din prima zi a războiului declanșat de Rusia, Grylls a sprijinit poporul ucrainean și a condamnat agresiunea săvârșită de Moscova.

"Săptămâna aceasta am avut privilegiul de a călători în capitala Ucrainei, Kiev, și de a petrece ceva timp cu președintele Zelenski. A fost o experiență unică. Pe măsură ce iarna cuprinde întreaga țară, și cu o infrastructură sub atac, supraviețuirea a milioane de oameni devine o luptă reală, zilnică",a scris Bear Grylls pe Instagram.

Cei doi au mers împreună la unul dintre corturile denumite "centre de invincibilitate", unde populația civilă are acces la surse electrice, la internet și la mâncare.

Mulți ucraineni vin în astfel de centre inclusiv ca să lucreze.

"Lumea va vedea o latură a președintelui Zelenski care nu a mai fost arătată. Am vrut să îl întreb cum se descurcă de fapt... și am primit mult mai mult ca răspuns.

Mulțumesc, Volodimir Zelenski, pentru ospitalitate în vremuri atât de dificile. Rămâi puternic", a mai adăugatBear Grylls.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1776 secunde