Becali: Vreau să-i transfer pe Morais, Alibec, Gnohere şi Mateiu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Becali: Vreau să-i transfer pe Morais, Alibec, Gnohere şi Mateiu

24 Septembrie 2016 / 22:29 284 accesări

George Becali spune că şi în iarnă va face câteva transferuri spectaculoase, chiar dacă în vară a schimbat aproape toată echipa. Curios, finanţatorul Stelei nu ia în calcul nici de această dată să transfere un fundaş dreapta, unul dintre posturile cu probleme.

Patronul Stelei şi-a făcut deja lista de achiziţii pentru următoarea perioadă de transferuri. Becali a anunţat că-i vrea pe Alibec, Morais, Gnohere şi Mateiu, însă doar în anumite condiţii. Despre primii doi, Becali a declarat că-i transferă numai dacă Astra nu va prinde play-off-ul. Gnohere are în continuare probleme la Dinamo, în timp ce Mateiu a fost trimis de Craiova la echipa secundă, deoarece refuză un salariu mai mic.

"Trebuie doar ca Astra să nu prindă play-off-ul şi îi iau pe Alibec şi Morais, că sunt jucători buni. Şi pe "Bizonul" o să îl mai iau, ăştia trei şi gata, defilez. Pe Mateiu ofer acum 250.000 de euro. Atât au dat ei pe el când l-au luat, atât dau şi eu. Dacă vor bine, daca nu, asta e. Îl iau că îmi e milă de copil, ca să-l salvez", a declarat Becali la Sport.ro.

Finanţatorul Stelei lasă de înţeles că nici de această dată nu se gândeşte să aducă un fundaş dreapta. Gabi Enache, titularul pe acel post, a avut evoluţii dezastruoase în acest sezon, cu greşeli decisive aproape în fiecare meci. În schimb, Becali spune că vrea să-l transfere pe Morais, ceea ce ar duce la cinci numărul fundaşilor stânga, dacă ar fi să-i luăm în calcul şi pe Toşca şi Mitrea.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2546 secunde