Begu și Niculescu, învinse în finala de dublu la Wuhan

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis de câmp / Circuitul WTA

Begu și Niculescu, învinse în finala de dublu la Wuhan

Sport 04 Octombrie 2015 / 13:20 219 accesări

Perechea formată din Irina-Camelia Begu și Monica Niculescu a fost învinsă, sâmbătă, în finala turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan, dotat cu premii în valoare totală de 2.513.000 de dolari, de principalele favorite ale competiției, elvețianca Martina Hingis și indianca Sania Mirza, cu scorul de 6-2, 6-3.

„Nu sunt supărată, nu sunt dezamăgită. Le felicit pe Sania şi Martina, formează o echipă minunată. Mulţumesc echipei mele şi mulţumesc Irinei că a jucat alături de mine. Îmi place foarte mult să joc la acest turneu şi să joc în China”, a declarat Niculescu la final. Prezenţa în finală este recompensată cu un premiu total de 65.930 de dolari şi cu 585 de puncte WTA. „Felicitări, Monica și Irina. A fost o săptămână fantastică. Țineți-o tot așa și să ne vedem și săptămâna viitoare!”, a spus Martina Hingis.

Begu și Niculescu participă săptămâna viitoare la turneul de categorie Premier Mandatory de la Beijing, unde le vor avea ca adversare, în primul tur, pe sportivele cehe Andrea Hlavackova și Lucie Hradecka, pe care le-au eliminat în semifinale la Wuhan.

Citește și:

http://www.telegrafonline.ro/tenis-irina-begu-si-monica-niculescu-in-finala-de-dublu-a-turneului-de-la-wuhan

Taguri articol
BeguNiculescuWuhan


12
Pagina a fost generata in 0.1831 secunde