Benzema l-a depășit pe Van Nistelrooy

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / UEFA Champions League Benzema l-a depășit pe Van Nistelrooy
Sport 24 Octombrie 2018 / 13:53 255 accesări 0 comentarii
Francezul Karim Benzema a urcat pe locul 4 în clasamentul marcatorilor din Liga Campionilor (sursa foto: Facebook UEFA Champions League)

Francezul Karim Benzema a urcat pe locul 4 în clasamentul marcatorilor din Liga Campionilor (sursa foto: Facebook UEFA Champions League)

Atacantul francez Karim Benzema a înscris, marţi seară, primul gol al echipei Real Madrid în meciul cu Viktoria Plzen şi l-a întrecut pe olandezul Ruud Van Nisterlooy în clasamentul reuşitelor din Liga Campionilor. Benzema se află pe locul 4 în acest clasament, cu 57 de goluri, Van Nisterlooy rămânând pe locul 5, cu 56 de reușite. Podiumul este ocupat de Cristiano Ronaldo (Juventus Torino, cu 120 de goluri), Lionel Messi (FC Barcelona, cu 105 goluri) şi Raul (Real Madrid, cu 71 de goluri).

La finalul partidei Manchester United - Juventus Torino, un fan a păcălit forțele de ordine și a ajuns pe teren lângă Cristiano Ronaldo, iar internaționalul portughez şi-a făcut un selfie cu suporterul lui United. Stewarzii au apărut rapid, Cristiano Ronaldo a folosit telefonul suporterului, după care fanul a fost scos de pe teren.

În timpul meciului de la Manchester, antrenorul Jose Mourinho a fost fluierat copios şi insultat de suporterii formației Juventus Torino, iar acesta le-a răspuns cu un gest provocator, marţi seară. Tehnicianul portughez a ridicat trei degete în direcţia fanilor torinezi, gestul fiind legat de tripla realizată de Mourinho în 2010, atunci când era antrenor la Internazionale Milano.

Tot marți seară, înaintea partidei AS Roma - CSKA Moscova, într-o stație de metrou din Roma, s-a produs un incident, după ce o scară rulantă plină cu suporteri ai echipei din Rusia s-a stricat, rănind cel puțin 20 de oameni, a anunțat poliția italiană. Fanii ruși se deplasau spre stadionul Olimpic din Roma, iar cauza defecțiunii se pare că a fost generată de faptul că unii suporteri săreau și dansau pe scări.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2072 secunde