Bernadette Szocs, bronz la tenis de masă la Universiada de vară

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ultima medalie pentru România la Taipei Bernadette Szocs, bronz la tenis de masă la Universiada de vară
Sport 29 August 2017 / 16:46 1064 accesări 0 comentarii
Bernadette Szocs

Bernadette Szocs

A 29-a ediție a Universiadei de vară de la Taipei (Taiwan) se încheie miercuri, iar delegația României a reușit un bilanț de 11 medalii, ultima fiind obținută marți de Bernadette Szocs, bronz în proba feminină de simplu din cadrul turneului de tenis de masă. Bernadette Szocs a cedat în semifinale, scor 0-4, în meciul cu Jihee Jeon (Coreea de Sud), care a câștigat apoi finala competiției. În optimi, Szocs a învins-o pe Hyo Sim Cha (China), scor 4-1, iar în sferturi a trecut de Szu Yu Chen (Taipei), scor 4-0.

Bilanțul sportivilor români la Taipei este de 11 medalii: trei de aur - Larisa Iordache, la individual compus și sol; Alina Rotaru, la săritura în lungime; două de argint - Nicolae Alexandru Soare, la 10.000 de metri; Alin Alexandru Firfirică, la aruncarea discului; șase de bronz: Bianca Răzor, la 400 de metri, Larisa Iordache, la bârnă, ștafeta feminină de 4x400 m (Sanda Belgyan, Camelia Florina Gal, Anamaria Nesteriuc și Bianca Răzor), Bernadette Szocs, la tenis de masă simplu feminin, Andrei Muntean, la sărituri, și Andrei Gag, la aruncarea greutății.

Echipa masculină de baschet a României a ocupat locul 19, cea masculină de volei s-a situat pe poziția a 15-a, iar formația masculină de polo pe apă s-a clasat pe locul 13.

România a participat la ediția a 29-a a Universiadei de vară cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi. Sportivii români au concurat la atletism, haltere, tenis de masă, volei masculin, înot, sărituri în apă, baschet masculin, polo pe apă masculin, gimnastică artistică, scrimă și judo.

În 2015, la Universiada de vară de la Gwangju (Coreea de Sud), România s-a clasat pe locul 29 în clasamentul pe națiuni, cu un total de șapte medalii: una de aur, trei de argint și trei de bronz.

Citește și:

Contestaţie, şi România mai obţine o medalie la Universiada de la Taipei

A noua medalie pentru România la Universiada de vară

Încă o medalie la Universiada de vară de la TaipeiŞtiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2037 secunde