Bilete la meciul FC Viitorul - Gaz Metan Mediaș, începând de joi

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga 1

Bilete la meciul FC Viitorul - Gaz Metan Mediaș, începând de joi

Sport 10 Septembrie 2019 / 15:38 1502 accesări

FOTBAL CLUB VIITORUL CONSTANȚA SA aduce la cunoștință mai multe informații importante susținătorilor și spectatorilor care doresc să își achiziționeze un document de acces în stadionul „CENTRAL” din Complexul Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” situat în localitatea Ovidiu, Jud. Constanța, pentru a viziona meciul FC VIITORUL - GAZ METAN MEDIAȘ, din cadrul etapei a 9-a a Ligii I 2019/2020, programat în ziua de LUNI (16 septembrie 2019), ora 21.00:

1. Biletele de intrare se vor putea achiziționa la prețurile de:

40 lei = Tribuna I

20 lei = Tribuna a II-a

10 lei = Peluze

Reamintim faptul că numărul maxim de bilete care vor fi achiziționate de către o persoană, conform Legii 04/2012, va fi 4 bilete / persoană.

Biletele de acces se pot procura prin rețeaua BILETE.RO şi în rețeaua parteneră: POȘTA ROMÂNĂ, INMEDIO, GERMANOS și VODAFONE.

Începând cu ziua de JOI (11 septembrie 2019), ora 10.00, atât online, cât și în magazinele enumerate mai sus, se vor putea achiziționa bilete de acces în stadionul „CENTRAL” pentru vizionarea meciului FC VIITORUL - GAZ METAN MEDIAȘ. Online, pe site-ul Bilete.ro și fcviitorul.ro, spectatorii vor putea achiziționa și bilete electronice. Acestea nu necesită printare deoarece codul primit poate fi scanat la intrarea în stadion de pe dispozitivul mobil.

În ziua programării meciului FC Viitorul - Gaz Metan Mediaș (luni, 16 septembrie) la stadionul "Central" se vor comercializa bilete de acces în tribune la casele de bilete ale stadionului, începând cu ora 17.00, doar dacă acestea nu se epuizează online.

2. Recomandăm posesorilor de abonamente tip card, bilete de intrare și invitații, ca accesul în tribunele stadionului în ziua disputării meciului să fie făcut în intervalul orar 20.00-20.30 pentru a se evita aglomerația publicului spectator la căile de acces ale tribunelor.

De asemenea, posesorii de abonament tip card (meciuri oficiale Liga I), vor avea acces în tribunele stadionului “CENTRAL” prin porțile de intrare special dotate cu turnichete.

Posesorii de abonamente pot folosi cardul de acces în sectorul de tribună pentru care a fost achiziționat în scop personal, acesta fiind interzis a fi distribuit sau împrumutat altei persoane pentru acces. Folosirea cardului de acces de către altă persoană în afara titularului atrage anularea acestuia de către clubul organizator.

De asemenea, posesorii abonamentelor își vor respecta locul și rândul din sectorul de tribună inserate pe acestea la achiziționare.

Rugăm respectuos spectatorii care vor fi prezenți în sectoarele de tribune ale stadionului “CENTRAL” pentru vizionarea meciului să respecte locul, rândul și sectorul din tribună inserat pe biletul de acces achiziționat. Spectatorii care își părăsesc locurile în pauza meciului trebuie să păstreze documentele de acces pentru control și să revină în incinta stadionului pe aceeași poartă de acces şi pe aceleași locuri inserate pe documentele respective.

Este interzis ocuparea de către spectatori a altui loc pe scaun în tribunele stadionului “CENTRAL” decât cel inserat pe documentul de acces achiziționat.

Aducem la cunoștință spectatorilor că fumatul și consumul de semințe sunt interzise în incinta sectoarelor de tribună. Fumatul este permis doar în locurile special amenajate din jurul stadionului.

3. La meciul FC VIITORUL - GAZ METAN MEDIAȘ clubul nostru va asigura suporterilor, care nu au mijloc de transport personal, autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanța) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca luni (16 septembrie 2019), la orele 19.45 de la Palatul Copiilor Constanța.

Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.12