Bilete la partida FC Viitorul - FC Steaua București

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga 1 Bilete la partida FC Viitorul - FC Steaua București
Sport 14 Martie 2017 / 15:13 1940 accesări 1 comentariu
Suporterii sunt așteptați în număr mare în tribune la partida de sâmbătă

Suporterii sunt așteptați în număr mare în tribune la partida de sâmbătă

Fotbal Club Viitorul aduce la cunoştinţă mai multe informaţii importante susţinătorilor şi spectatorilor care doresc să îşi achiziţioneze un document de acces în stadionul „Central” din Complexul Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” situat în localitatea Ovidiu, pentru a viziona meciul dintre formațiile FC Viitorul și FC Steaua Bucureşti, din cadrul celei de-a doua etape a play-off-ului Ligii 1, programat sâmbătă, 18 martie, de la ora 20.30.

Biletele de intrare se vor putea achiziţiona la preţurile de 100 de lei la Tribuna I, 80 de lei la Tribuna a II-a, 20 de lei la Peluza I şi Peluza a II-a.

Reamintim faptul că numărul maxim de bilete care vor fi achiziţionate de către o persoană, conform Legii 04/2012, va fi de 4.

Biletele de acces se pot procura prin reţeaua Eventim (nu se vor mai comercializa bilete de acces pentru meci la casele de bilete amenajate, aşa cum a fost pe parcursul sezonului competiţional precedent): online pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere: Orange, Diverta, Germanos, OMV, Carrefour, Cărtureşti şi Humanitas.

Începând cu ziua de miercuri, 15 martie, ora 10.00, atât online, cât și în magazinele enumerate mai sus se vor putea achiziţiona bilete pentru partida de sâmbătă. Online, pe site-ul Eventim, spectatorii vor putea achiziționa și bilete electronice, prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători și vor fi validate prin scanare la intrare.

Reamintim publicului spectator că începând de marţi, 7 martie, FC Viitorul comercializează, prin reţeaua www.eventim.ro şi partenerii săi enumeraţi mai sus, abonamente promoţionale pentru accesul în stadionul „Central” la cele cinci meciuri oficiale pe care le va disputa pe teren propriu în play-off, la preţurile de 120 de lei - la Tribuna I și 100 de lei - la Tribuna a II-a.

În ziua disputării meciului FC Viitorul - FC Steaua Bucureşti nu se vor achiziţiona bilete de acces în tribune.

Clubul constănțean va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal un autocar tip cursă specială (tur - retur) cu itinerarul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion „Central” Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca sâmbătă, 18 martie, la ora 19.00, de la Palatul Copiilor din Constanţa. Întoarcerea suporterilor la Constanța va fi asigurată imediat după încheierea partidei.

Citește și:

Gică Hagi, mulțumit de evoluția din partida cu Dinamo

Remiză în duelul Viitorul - Dinamo

Gheorghe Hagi, antrenorul sezonului regulat

FC Viitorul și-a câștigat respectul adversarilor

Viitorul pregătește duelurile cu Dinamo și Steaua

Jucătorii Viitorului așteaptă sprijinul fanilor în play-off

Prețuri avantajoase la abonamente pentru play-off la meciurile Viitorului de pe teren propriuŞtiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1832 secunde