Bilete pentru spectatorii români din Belgia la partida Gent - Viitorul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / UEFA Europa League, turul al doilea preliminar, manşa tur Bilete pentru spectatorii români din Belgia la partida Gent - Viitorul
Sport 23 Iulie 2019 / 11:29 281 accesări 0 comentarii
Sursa foto: www.fcviitorul.ro

Sursa foto: www.fcviitorul.ro

Fotbal Club Viitorul Constanţa a anunţat pe site-ul oficial preţul biletelor pentru spectatorii români din Belgia care vor să asiste la întâlnirea dintre KAA Gent şi FC Viitorul Constanța, din prima manşă a turului al doilea din UEFA Europa League. Meciul dintre Gent şi Viitorul este programat joi, 25 iulie, de la ora locală 20.30 (ora 21.30 în România).

Clubul belgian va pune la dispoziția spectatorilor români interesați să participe în nume propriu un număr de 983 de bilete, reprezentând 5% din capacitatea stadionului, precum și 10 bilete pentru persoanele cu dizabilități și 14 bilete pentru însoțitorii acestora.

Biletele au fost puse în vânzare la stadionul echipei KAA Gent, iar costul unui tichet este de 15 euro. Locurile desemnate spectatorilor români vor fi în sectoarele 421 și 422 ale stadionului „Ghelamco Arena” din Gent.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1988 secunde