Biletele pentru concertele-eveniment din cadrul Festivalului Enescu, epuizate în câteva secunde

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Biletele pentru concertele-eveniment din cadrul Festivalului Enescu, epuizate în câteva secunde
Cultură 16 Februarie 2017 / 23:04 366 accesări 0 comentarii

Biletele pentru recitalurile Lang Lang, Jonas Kaufmann și Anoushka Shakar s-au epuizat în câteva secunde. În 10 minute s-au epuizat și biletele pentru concertele susținute de Filarmonica della Scala, alături de David Garrett, Royal Philharmonic London, cu Martha Argerich solistă și Israel Philharmonic Orchestra alături de Khatia Buniatishvili.

Biletele individuale pentru Festivalul Enescu 2017 s-au pus în vânzare joi dimineața, de la ora 10, online pe site-ul eventim.ro, precum și în rețeaua Eventim din țară și din străinătate. Printre evenimentele pentru care s-au epuizat biletele într-un timp record se numără trei concerte din cadrul seriei Mari Orchestre ale Lumii, 11 concerte din cadrul seriei Recitaluri și Concerte Camerale și trei concerte din cadrul seriei Concertele de la Miezul Nopții. Ediția 2017 a Festivalului Enescu va conține și un eveniment inedit: va acorda și matematica la sunetul muzicii, în interiorul proiectului "Bucureștiului Creativ". În premieră absolută în România, va avea loc "Imaginary" – o expoziție interactivă despre matematică și muzică.

Taguri articol

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1867 secunde