Bill Clinton va scrie un thriller politic

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Bill Clinton va scrie un thriller politic

11 Mai 2017 / 17:08 208 accesări

Fostul președinte al Statelor Unite s-a asociat cu cel mai bogat scriitor din lume pentru a scrie romanul "The President is missing", programat să apară în iunie 2018.

Cine este Bill Clinton știm: este președintele american care obișnuia să păteze rochițele ingenuelor stagiare de la Casa Albă.

Dar cine este James Patterson? Patterson, născut în 1947, este un fost publicitar, a debutat în 1976, din 1996 s-a dedicat exclusiv scrisului, publică romane polițiste și a inventat un personaj – pe Alex Cross, un fost psiholog al FBI, care lucrează pe cont propriu.

Anul trecut, Patterson a câștigat din scris 95 de milioane de dolari, iar în ultimii 10 ani i-au intrat în conturi 700 de milioane de dolari.

A publicat, de la debut, 147 de romane, uneori chiar câte 14 pe an.

Tirajul total al cărților vândute de Patterson este de 305 milioane de cópii în toată lumea – doar anul trecut, de pildă, a vândut mai mult decât Stephen King, John Grisham și Dan Brown laolaltă.

Într-un comunicat de presă, editura Knopf Doubleday Publishing a declarat că romanul clintonian va fi "un amestec unic de intrigă, suspans și dramă mondială, la cel mai înalt nivel al puterii."

Clinton a mai publicat câteva cărți de politică și o autobiografie – "My Life", în 2004, dar niciun titlu de ficțiune, până acum.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1621 secunde