Biscuiți-degetar, creaţi special pentru a lua Nutella cu... degetul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Biscuiți-degetar, creaţi special pentru a lua Nutella cu... degetul
Culinar 29 Septembrie 2015 / 15:20 1008 accesări 0 comentarii

O idee excelentă pentru micul dejun vine din Italia, o idee apreciată de orice mamă sau de orice iubitor de... Nutella. Un designer italian a reinventat forma biscuiţilor, concepând-o special pentru a putea lua Nutella cu degetul. Potrivit 20minutes.fr, deocamdată există două feluri de a lua ciocolata direct din borcan: cu lingurița sau cu degetul. În a doua situație, după plăcerea dată de degustare apare neplăcerea degetului murdar și lipicios, așa încât invenția italiană ar putea pune capăt acestei situații neplăcute. Aşadar, designerul Paolo Ulian a avut o idee simplă, dar strălucită: a inventat „finger cookie”, un biscuit conic și ergonomic ce se pune pe degetul arătător, ajutând la servirea cremei de ciocolată cu alune fără cunoscutele inconveniente.

Prezentat la Salonul Papilan de la Milano în 2004, conceptul a cucerit firma Ferrero, care produce Nutella și care l-a cumpărat în 2006. Din nefericire și împotriva tuturor așteptărilor, Ferrero nu a început încă să producă ingenioșii biscuiți și până acum nu a fost anunțată nicio dată pentru comercializare.

Taguri articol
Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.1341 secunde