Bișnițarii de la Gară au rămas fără marfă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Jandarmii le-au stricat ziua Bișnițarii de la Gară au rămas fără marfă
Eveniment 25 Ianuarie 2018 / 13:55 633 accesări 0 comentarii

Jandarmii constănțeni au prins două persoane care doreau să vândă, fără să îndeplinească condiţiile prevăzute de lege, 115 pachete de ţigări netimbrate (2300 ţigarete).

Miercuri 24 ianuarie, ora 10.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile, a desfăşurat o acţiune punctuală în zona Gară Constanţa, unde a surprins două persoane, în timp ce încercau să vândă cetăţenilor din zonă, 115 pachete de ţigări netimbrate (2.300 ţigarete), fără timbre accizabile, inscripţionate Marble, Fame, Ashima, Hilton Lilac şi Palace.

Pe numele acestora, au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea faptei de contrabandă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 270 din Legea 86/2006 privind Codul vamal al României. Actele de constatare şi pachetele de ţigări vor fi predate la I.P.J. Constanţa, Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice.

Taguri articol
Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.1832 secunde