Bitcoin a depăşit valoarea de 7.000 de dolari

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Bitcoin a depăşit valoarea de 7.000 de dolari
Economie 13 Mai 2019 / 18:13 406 accesări 0 comentarii

Bitcoin a depăşit, luni, valoarea de 7.000 de dolari, cel mai mare nivel din ultimele nouă luni, moneda virtuală recăpătându-şi suflul pierdut în prima parte a lui 2019.

Bitcoin a înregistrat o creştere de 1,1%, la 7.056 de dolari pe Bitstamp, după ce, sâmbătă, a crescut cu 14%, a doua cea mai mare creştere zilnică din acest an, atingând cea mai mare valoare de la începutul lunii august. Analiştii şi traderii au declarat că această creştere nu este rezultatul unor noi factori. David Thomas, broker al companiei GlobalBlock, a declarat că depăşirea pragului de 6.000 de dolari de săptămâna trecută a alimentat interesul investitorilor. Alţi participanţi invocă un sentiment de suport generat de furtul de 40 milioane de dolari de la una dintre cele mai mari platforme de schimb valutar crypto, Binance, care a avut loc săptămâna trecută.

Bitcoin aproape că şi-a dublat preţul anul acesta, accentuând volatilitatea criptomonedei, care a avut un an dificil în 2018. Anul trecut, bitcoin a pierdut aproape trei sferturi din valoarea sa, pe fondul unei reglementări stricte în întreaga lume.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1811 secunde