Boala care face victime printre femei. Vezi despre ce este vorba!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Boala care face victime printre femei. Vezi despre ce este vorba!
Sănătate 22 Ianuarie 2018 / 10:01 1903 accesări 0 comentarii

Studiile făcute asupra sindromului picioarelor neliniștite (SPN) arată că aproximativ 10% dintre oameni ajung să sufere de acest sindrom, în cea mai mare parte afectate fiind femeile.

Deoarece majoritatea persoanelor care observă aceste două simptome le ignoră, diagnosticul acestei boli este destul de dificil de pus, scrie bzi.ro.

Acele mici furnicături de la nivelul picioarelor care parcă nu îți mai dau pace nici ziua, nici noaptea, și disconfortul creat pot fi din cauza unui deficit mare al vitaminei B12 în organismul tău.

În plus, dacă ai început să te plimbi noaptea prin casă doar ca să simți că îți obosești suficient picioarele pentru a dormi, ține cont de faptul că acest sindrom al picioarelor neliniștite se poate reflecta și asupra relației cu partenerul tău. Agitația nocturnă pentru că nu îți găsești starea sau poziția în care să te odihnești îl pot trezi și pe el.

Taguri articol
Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.1571 secunde