Bogdan Olteanu, audiat de procurori în dosarul „şpăgii“ de un milion de euro

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Bogdan Olteanu, audiat de procurori în dosarul „şpăgii“ de un milion de euro

Justiție 17 August 2016 / 10:45 417 accesări

Fostul viceguvernator al BNR Bogdan Olteanu a fost dus miercuri din Arestul Capitalei la DNA pentru a fi audiat în dosarul în care este acuzat că a primit un milion de euro şi sprijin electoral de la Sorin Ovidiu Vîntu, în schimbul unor demersuri la membri ai Guvernului pentru numirea lui Liviu Mihaiu, în 2008, în funcţia de guvernator al Deltei Dunării.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie l-au citat pe Bogdan Olteanu pentru noi acte procedurale în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă, potrivit unor surse judicare.

Bogdan Olteanu a fost scos în jurul orei 08.30 din Arestul Capitalei, unde este încarcerat din 12 august.

Olteanu a fost şi în 10 august la DNA, el spunând atunci că nu este vinovat, dar crede că ceea ce era să se întâmple cu el, s-a întâmplat, iar de acum rămâne să îşi găsească dreptatea.

Fostul viceguvernator al BNR a stat în arest la domiciliu din 29 iulie până în 12 august, când a fost arestat preventiv pe o perioadă de 16 zile, în urma unei decizii a instanţei supreme, arată News.ro.

Bogdan Olteanu a demisionat în 1 august din funcţia de viceguvernator al BNR, iar Conducerea Camerei Deputaţilor a luat act în 10 august de demisia sa.



12
Pagina a fost generata in 0.1805 secunde