Bogdan Vintilă, prezentat oficial ca antrenor la FCSB

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga 1

Bogdan Vintilă, prezentat oficial ca antrenor la FCSB

Sport 23 August 2019 / 10:52 1598 accesări
Bogdan Vintilă a fost antrenor şi la Viitorul

Bogdan Vintilă a fost antrenor şi la Viitorul

Fostul portar Bogdan Argeş Vintilă a fost prezentat, vineri, în funcţia de antrenor al echipei FCSB, finanţatorul Gigi Becali declarând că acesta va face şi echipa, dar şi schimbările. Motivul aducerii lui Vintilă la FCSB, conform declaraţiei lui Gigi Becali, este că „Are şcoala lui Hagi. Gică Hagi mi-a spus că face două antrenamente pe zi, de nu mai au chef de nimic. Asta am vrut şi aici, un antrenor care să-i antreneze”.

În vârstă de 47 de ani, Bogdan Vintilă a mai antrenat formaţiile Concordia Chiajna, FC Viitorul, naţionala Under 17 a României, FC Voluntari şi Metaloglobus Bucureşti, ultima oară fiind secund la Astra Giurgiu, în 2018.

În cariera de fotbalist, Bogdan Vintilă a evoluat la echipele Metalul Bucureşti, Steaua Bucureşti, FC Argeş, Rapid Bucureşti, FC Naţional Bucureşti, Bursaspor şi Concordia Chiajna.

„Am venit cu drag şi să muncesc pentru un creştin. Sunt jucători cu care am lucrat, le ştiu potenţialul, simt că şi-au pierdut calea, trebuie puşi pe cea dreaptă. Jucătorii şi-au pierdut puţin încrederea, dar şi-o vor recăpăta. Contractul e cât vrea Dumnezeu, rezultatele contează”, a spus Bogdan Vintilă, care are cinci meciuri jucate pentru echipa naţională a României, toate în 2002.

Taguri articol


12