Bonurile fiscale de 766 lei din 12 octombrie, câștigătoare la extragerea de Sărbători a loteriei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Bonurile fiscale de 766 lei din 12 octombrie, câștigătoare la extragerea de Sărbători a loteriei

27 Decembrie 2015 / 20:46 404 accesări

Bonurile în valoare de 766 lei emise la 12 octombrie sunt câștigătoare la extragerea specială de sărbători a loteriei bonurilor fiscale, cererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totală de un milion de lei, putând fi depuse de luni la sediile ANAF.

La această ediție specială au participat bonurile fiscale emise în perioada 1 septembrie - 30 noiembrie.

Selecţia câştigătorilor are loc în două etape. Prima etapă, cea de duminică, a constat în extragerea bilelor care au desemnat luna, ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare. După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea celor 100 de bonuri câștigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al Loteriei Române pentru o perioadă de minimum 30 de zile. La extragere au participat toate bonurile fiscale emise în perioada 1 septembrie - 30 noiembrie 2015, fără a fi necesară înregistrarea prealabilă a acestora într-o bază de date.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1764 secunde