Telegraf Online - tag: borș

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ştiri despre borș

Borșul, alimentul minune pentru sănătate
23 februarie 2018 Borșul, alimentul minune pentru sănătate

Tratamentul cu borș presupune o cură de trei săptămâni presupune o cură de trei săptămâni, iar în această perioadă borșul se administrează cu un sfert de oră înainte de masă. Borșul reprezintă un remediu excelent pentru tuberculoză pentru că substanțele active conținute ...

Reţete străvechi de „Borș cu găluști de cartofi“ și „Anghinare cu orez“
15 decembrie 2016 Reţete străvechi de „Borș cu găluști de cartofi“ și „Anghinare cu orez“

Reţetele pentru delicioasele mâncăruri ''Borș cu găluști de cartofi'' și ''Anghinare cu orez'' au fost publicate în seria ''Buna Menajeră - Carte de bucate, practică'' (1907), scrisă de doamna Ecaterina Colonel Steriad, arată Agerpres. Borș ...

Rețetă de ciorbă rusească Soleanca
28 august 2016 Rețetă de ciorbă rusească Soleanca

Vă propunem o rețetă tradițională din Rusia - ciorbă de afumătură Soleanca - pe care o puteți mânca și în restaurantele cu specific moldovean sau basarabean. Aceasta se poate pregăti dintr-un singur tip de afumătură sau din mai multe și se acrește la final cu castraveți murați. Pentru 8 ...

De necrezut! De ce se spune că e bine să speli vasele cu borș în timpul postului
9 august 2016 De necrezut! De ce se spune că e bine să speli vasele cu borș în timpul postului

Preparat specific bucătăriei româneşti, borşul de putină este un aliment care nu doar că dă gust mâncărurilor, ci este considerat a fi un remediu terapeutic extraordinar. Fiind un produs natural, borșul este foarte bogat în enzime. Nu e de mirare că, în cultura populară, el are un ...

Băutura cu efecte terapeutice miraculoase pe care sigur ai consumat-o!
3 noiembrie 2015 Băutura cu efecte terapeutice miraculoase pe care sigur ai consumat-o!

Îl folosești frecvent pentru a acri ciorbele, însă probabil nu știai câte beneficii obții dacă alegi să consumi borșul în formă crudă. Borșul este un produs fermentat din tărâțe de grâu ce are un aspect tulbure, gust acru și înțepător și este plin de minerale ...

12