Bosquito și rock latin cu influențe balcanice, la malul mării!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Bosquito și rock latin cu influențe balcanice, la malul mării!
Divertisment 16 Decembrie 2019 / 23:38 2833 accesări 0 comentarii

Bosquito este o formație românească de muzică, fondată de Radu Almășan. Trupa a abordat un fusion de rock latin cu o gamă largă de influențe care au variat de la muzică țigănească, balcanică, până la elemente simfonice și de hard rock.

Grupul provine din Brașov, fiind înființat la inițiativa lui Radu Almășan. În scurt timp îl cooptează pe Victor "Solo" Solomon, chitarist de mare talent cu care mai colaborase anterior. Solo era o cunoscută figură în peisajul muzical din Brașov datorată în special activității cu trupa de hard rock Conexiuni.

La sugestia lui Solo este cooptat Victor "Vichi" Stephanovici -un fost chitarist de punk reprofilat ca basist. Împreună înregistrează un demo ce avea ca scop atragerea de interes a caselor de discuri din București. Primul demo, de o calitate audio superioară, a fost făcut la cerința casei de discuri. Acesta conținea piesa "Pas cu pas", piesa ce va deveni primul single al grupului. Exact în ziua în care a împlinit 19 ani, Radu a fost anunțat că Media Pro Music dorește să semneze cu trupa Bosquito. În febra pregătirilor pentru primul album au fost cooptați, pe rând, Darius Neagu la tobe și Mihai (Misu) Constantinescu la keyboards.

Albumul de debut intitulat simplu "Bosquito" a fost înregistrat în București și a fost lansat la 1 septembrie 2000.

Componența "de aur" a formației: Radu Almășan (voce), Victor "Solo" Solomon (chitară), Victor "Vichi" Stephanovici (chitară bas), Mișu Constantinescu (clape), Darius Neagu (tobe).

Pregătiți-vă mișcările de dans, Bosquito și rockul lor latin, cu influențe balcanice, se vor auzi pe 20 decembrie, la Doors Club Constanța!

Prețul biletelor este:

- 50 de lei (presale, pe iabilet.ro)

- 70 de lei la intrare la eveniment

Achiziționarea biletelor online nu include și rezervarea la scaune.

Info și rezervări: 0763661622Pagina a fost generata in 0.7872 secunde