Bradul din Tărâmul Magic, cel mai mare din Constanţa!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Bradul din Tărâmul Magic, cel mai mare din Constanţa!
Divertisment 06 Decembrie 2017 / 15:52 6434 accesări 6 comentarii

Spiridușii Moșului au descoperit simbolul Tărâmului Magic al Crăciunului într-o fostă reședință domnească și l-au adus cu mare grijă în parcul de pe malul lacului. L-au montat în miez de noapte, iar locuitorii îl vor putea admira din data de 8 decembrie, ora 18.00, și până pe 14 ianuarie.

Pregătirile celui mai mare eveniment al iernii, chibzuit conform unui concept spectacular unic în România şi intitulat Festivalul Iernii – Tărâmul Magic al Crăciunului, sunt pe ultima sută de metri.

Bradul de Crăciun are aproximativ 20 de metri, devenind unul dintre cele mai mari simboluri pe care le-a avut vreodată Constanţa. A fost donat de o persoană fizică din judeţul Dâmbovița şi a fost deja montat la intrarea dinspre City Park a Tărâmului Magic al Crăciunului.

Atelierele de Jucării, Magie și al Pinguinilor Muzicali, Căsuța Hobbiților şi Ambasada lui Moş Crăciun sunt şi ele pe poziţii, spiriduşii efectuând ultimele retuşuri. Și căsuţele care adăpostesc Târgul de Crăciun au fost amplasate şi sunt pregătite acum pentru deschidere. La fel şi Castelul Fermecat – scena unde vor avea loc spectacolele din cadrul Festivalului Iernii. „Vă aşteptăm pe toţi, mari şi mici, copii, părinţi şi bunici la Festivalul Iernii – Tărâmul Magic al Crăciunului! Am pregătit multe spectacole, cursuri, animaţie şi distracţie pentru toţi constănţenii şi pentru toate gusturile, căci în Tărâmul Magic al Crăciunului orice este posibil!“, au declarat organizatorii.

Intrarea la cursurile organizate în cadrul Atelierelor, Căsuța Hobbiților şi în Ambasada lui Moş Crăciun este liberă.

Evenimentul este finanțat de Primăria Municipiului Constanţa și organizat de Asociația Culturală Teatrelia.

Loading...

6 comentarii

Laurentiu.Marinescu 16:52:33 / 06 Decembrie 2017
Bradul.

LA MULTI.ANI.DOAMNE.AJUTA. CONSTANTEAN.PLECAT.DEMULT.TIMP.DIN.TARA. FOARTE.FRUMOS.EXTRAORDINAR. New.York.Astoria.U.S.A.

Nicolae 18:06:18 / 06 Decembrie 2017
Pentru Laurentiu.Marinescu

La multi ani si dvs.! Dumnezeu sa ne ajute tuturor!

Ana Lascarache 23:52:02 / 06 Decembrie 2017
Pentru Nicolae

La multi ani constanteni Este minunat sa poti fi alaturi de tot ce este cuprins in acest Tarim Magic As fi dorit sa fiu alaturi de toti constantenii mei dar sunt departe Sa fiti fericiti sa aveti numai realizari si va doresc sarbatori fericite in Tarimul Magic Constanteanca plecata de mult din tara Vorarlbeg Austria Traiesc alaturi de voi dragi constanteni aceste clipe minunate in Tarimul Magic

Fatalau 07:10:24 / 07 Decembrie 2017
La multi ani

De pe taramul magic al Podului de la Butelii.

o 08:36:10 / 07 Decembrie 2017
pla

Propun si servirea celui mai mare CÂRNAT din lume langa cel mai mare brad, in acest fel vom avea orasul tiganizat perfect.

Pirjolmariacornelia 13:00:42 / 08 Decembrie 2017
Vreausastiucindvenitilanoicontractnou

Vreausastiucindvenitilanoicontractnou

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2266 secunde