Bradul din Tărâmul Magic, cel mai mare din Constanţa!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Bradul din Tărâmul Magic, cel mai mare din Constanţa!
Divertisment 06 Decembrie 2017 / 15:52 6478 accesări 6 comentarii

Spiridușii Moșului au descoperit simbolul Tărâmului Magic al Crăciunului într-o fostă reședință domnească și l-au adus cu mare grijă în parcul de pe malul lacului. L-au montat în miez de noapte, iar locuitorii îl vor putea admira din data de 8 decembrie, ora 18.00, și până pe 14 ianuarie.

Pregătirile celui mai mare eveniment al iernii, chibzuit conform unui concept spectacular unic în România şi intitulat Festivalul Iernii – Tărâmul Magic al Crăciunului, sunt pe ultima sută de metri.

Bradul de Crăciun are aproximativ 20 de metri, devenind unul dintre cele mai mari simboluri pe care le-a avut vreodată Constanţa. A fost donat de o persoană fizică din judeţul Dâmbovița şi a fost deja montat la intrarea dinspre City Park a Tărâmului Magic al Crăciunului.

Atelierele de Jucării, Magie și al Pinguinilor Muzicali, Căsuța Hobbiților şi Ambasada lui Moş Crăciun sunt şi ele pe poziţii, spiriduşii efectuând ultimele retuşuri. Și căsuţele care adăpostesc Târgul de Crăciun au fost amplasate şi sunt pregătite acum pentru deschidere. La fel şi Castelul Fermecat – scena unde vor avea loc spectacolele din cadrul Festivalului Iernii. „Vă aşteptăm pe toţi, mari şi mici, copii, părinţi şi bunici la Festivalul Iernii – Tărâmul Magic al Crăciunului! Am pregătit multe spectacole, cursuri, animaţie şi distracţie pentru toţi constănţenii şi pentru toate gusturile, căci în Tărâmul Magic al Crăciunului orice este posibil!“, au declarat organizatorii.

Intrarea la cursurile organizate în cadrul Atelierelor, Căsuța Hobbiților şi în Ambasada lui Moş Crăciun este liberă.

Evenimentul este finanțat de Primăria Municipiului Constanţa și organizat de Asociația Culturală Teatrelia.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1486 secunde