Broccoli, printre cele mai sănătoase legume din lume! Poţi slăbi 8 kg în 10 zile!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Broccoli, printre cele mai sănătoase legume din lume! Poţi slăbi 8 kg în 10 zile!

Culinar 03 Ianuarie 2019 / 17:51 4228 accesări

Când auzim de broccoli nu ne entuziasmăm foarte tare. Deşi este una dintre cele mai sănătoase legume din lume, nu are un gust extraordinar. Este însă extrem de indicată în multe diete şi, în special în cele care propun cure de slăbire. Specialiştii spun că o dietă pe bază de broccoli te poate ajuta să slăbeşti 8 kilograme în 10 zile, potrivit antena3.ro.

Broccoli conţine de două ori mai multă vitamina A şi C decât portocala, este plin de vitamine din complexul B, calciu, magneziu, mangan, seleniu, zinc, fier şi potasiu. Ca şi când aceste vitamine şi minerale nu ar fisuficiente, broccoli îţi furnizează şi o cantitate considerabilă de fibre şi acid folic. Studiile arată că broccoli este leguma cu cea mai mare concentraţie de substanţe anti-cancerigene, iar veştile bune nu se opresc: o cană de broccoli are doar 44 de calorii. În aceste condiţii, nu este de mirare că o dietă cu broccoli dă rezultate fantastice în doar câteva zile.

Această dietă a fost concepută pentru o perioada de 10 zile, timp în care se pierd până la 8 kilograme. Acest regim alimentar este împărţit în 5 etape, iar fiecare etapă ţine 2 zile. Conform nutriţioniştilor, primele 6 zile constituie etape principale, următoarele 4 zile sunt opţionale.

Dieta cu broccoli îţi permite să ai un meniu variat, format din morcovi, cartofi, peşte, carne de pui, carne roşie, pâine de secară, smântână, piper, ulei de măsline, ceapă, apă minerală şi lactate degresate, scrie ele.ro.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2205 secunde