Brrrr! Băi, chiar vine frigul!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Brrrr! Băi, chiar vine frigul!

Vremea 14 Noiembrie 2017 / 08:00 3129 accesări

Deci, puneţi mâna şi scoateţi TOATE hainele de iarnă de prin valize, şifoniere sau dulapuri! Vine iarna pe bune! Dacă până acum am fost gratulaţi termic cu temperaturi aproape primăvăratice, de acu’ înainte e nasol. Spre sfârşitul lunii noiembrie, vom începe să suflăm în pumni şi să înjurăm de zor că nu avem raglete, căci dimineaţa ne vom găsi parbrizele îngheţate!

Astfel, în Dobrogea, media temperaturilor maxime va scădea semnificativ, de la 18 grade în 14 noiembrie până la 8 grade în jurul datei de 18 noiembrie. În intervalul imediat următor, valorile medii diurne vor crește până în data de 21 noiembrie, când media maximelor va fi de 11 grade. Apoi se va răci ușor. Media minimelor va scădea după data de 14 noiembrie, iar în 19 noiembrie va fi de 3... 4 grade. În intervalul 20 - 26 noiembrie, mediile temperaturilor minime vor oscila ușor între 3 și 5 grade. Probabilitatea de ploaie slabă va fi în creștere după data de 15 noiembrie. Desigur, constănţenii au şi un bonus, vântul. Chiar dacă nu va fi foarte puternic, vântul sporeşte senzaţia de frig şi noi de asta vom avea parte.

Pentru cine vrea să meargă la munte... e cu minus!

În Valea Prahovei, temperaturile maxime, cât și cele minime vor fi în scădere. Media maximelor va coborî de la 8... 9 grade în primele două zile până la 0... 1 grad în a doua săptămână, iar a minimelor de la 1... 2 grade până la -5... -4 grade. Trecător vor fi precipitații slabe aproape în fiecare zi, în primele zile predominant sub formă de ploaie, apoi mai ales lapoviță și ninsoare.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.3484 secunde