Bucovina cântă la Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Bucovina cântă la Constanța

Divertisment 07 Ianuarie 2016 / 15:16 1400 accesări

Vești excelente pentru fanii constănțeni ai trupei de metal folk Bucovina: formația are programată o cântare la mare, prima din ultimii cinci ani. Întâlnirea va avea loc pe 22 ianuarie, de la 21.00, în Club 13. Cu acest prilej, ieșenii vor lansa la Constanța cel mai nou material discografic, albumul „Nestrămutat”. În deschiderea concertului Bucovina vor cânta cei de la Dinfier, care-și fac, în acest fel, debutul live. Biletele s-au pus deja în vânzare, la prețul de 25 de lei, la sediul clubului. Numărul locurilor este limitat: 150.

Trupa de folk metal Bucovina a fost înființată la Iași, în anul 2000. Din componența actuală a formației fac parte: „Crivăț” - chitară și voce, Luparu - chitară și voce, Mishu - tobe și Jorge - bass.

Pe cel mai nou album Bucovina se regăsesc piesele: „Încape-ntr-o vorbă”, „Dă-mi mâna toamnă”, „Cărări în suflet”, „Ultima iarnă”, „Veacul ruinei”, „La apus”, „Sunt munți și păduri” și „Nestrămutați”. Celelalte materiale discografice care poartă semnătura ieșenilor de la Bucovina sunt: „Ceasul aducerii-aminte” (2006), „Duh” (2010) și „Sub stele” (2013). Alături de timișorenii de la Negură Bunget, Bucovina este una dintre puținele trupe care explorează folclorul românesc, precum și valorile dacice.

Citește și:

Prima ediţie „Metalhead Meeting“ în România12