Bucovina... Nestrămutat“(ă) în Doors

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Bucovina... Nestrămutat“(ă) în Doors

Divertisment 21 Martie 2016 / 17:49 1264 accesări

Se anunță o seară rock neobișnuită în clubul Doors, vineri, de la ora 21.23: ieșenii de la trupa Bucovina lansează în localul de la Marea Neagră noul album: „Nestrămutat”. Florin „Crivăț” Tibu - chitară, vocal, Bogdan Luparu - chitară, vocal, Mishu - tobe și Jorge Augusto Coan - chitară bass vor cânta pentru constănțeni.

„În deschidere, aveți prilejul să ascultați „Din fier” - o trupă de seniori ai rock-ului constănțean: Cosmin se ocupă de tobe, peste care Tibi așază fundamentul cu al său bass experimentat prin nenumărate proiecte și stiluri muzicale, iar Bogdan (Broghdan, cum se recomandă el pe Facebook) se ocupă de chitară, de prezentarea versurilor și alte onomatopee aruncate către public cu poftă. Recent, trioului i s-a alăturat Corneliu, care va fi responsabil de îngroșarea metalului cu o a doua chitară. Trupa a luat ființă la începutul acestui an, însă deja și-a făcut apariția live”, spun organizatorii.

Prețul unui bilet este de 30 de lei.

Pe cel mai nou album Bucovina se regăsesc piesele: „Încape-ntr-o vorbă”, „Dă-mi mâna toamnă”, „Cărări în suflet”, „Ultima iarnă”, „Veacul ruinei”, „La apus”, „Sunt munți și păduri” și „Nestrămutați”. Celelalte materiale discografice care poartă semnătura ieșenilor de la Bucovina sunt: „Ceasul aducerii-aminte” (2006), „Duh” (2010) și „Sub stele” (2013). Alături de timișorenii de la Negură Bunget, Bucovina este una dintre puținele trupe care explorează folclorul românesc, precum și valorile dacice.

Citește și:

Bucovina cântă la Constanța12