Bugetul alocat pentru etapa a II-a a Programului "Rabla pentru electrocasnice", epuizat în 35 de minute

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Bugetul alocat pentru etapa a II-a a Programului "Rabla pentru electrocasnice", epuizat în 35 de minute

Social 04 Iunie 2021 / 12:40 627 accesări

Bugetul de 30 de milioane de lei, alocat pentru etapa a II-a a Programului"Rabla pentru electrocasnice" 2021, a fost epuizat în 35 de minute de la debut, conform situaţiei publicate de Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM).

Etapa secundă a programului guvernamental "Rabla pentru electrocasnice" a demarat vineri, la ora 10:00, iar cu această ocazie au fost generate vouchere pentru televizoare, laptopuri şi tablete.

Conform AFM, pentru a cumpăra un televizor nou se poate preda un echipament uzat din aceeaşi categorie, în timp ce pentru laptopuri şi tablete se poate preda la schimb fie un echipament de tip calculator personal, compus din unitate centrală şi monitor, fie un alt echipament inclus în program, cu excepţia laptopurilor şi tabletelor vechi.

Sumele aferente fiecărui echipament sunt: 400 de lei pentru televizoare având cel puţin noua clasă energetică E, 500 de lei pentru laptopuri şi 300 de lei pentru tablete.

În etapa anterioară a programului, din voucherele aprobate, până în prezent, au fost utilizate 34.000, arată datele Fondului pentru Mediu. Prima etapă a fost dedicată achiziţionării de maşini de spălat rufe, maşini de spălat vase şi frigidere/congelatoare. Voucherele generate în prima etapă expiră în data de 8 iunie 2021.

Programul "Rabla pentru electrocasnice" - sesiunea 2021 a debutat pe data de 14 mai, cu perioada de înscriere a persoanelor fizice, timp de o săptămână.

La sesiunea din acest an, modalitatea de accesare a programului a fost revizuită, astfel încât persoanele fizice să poată beneficia de oportunitatea de a se înscrie şi de a obţine unul sau mai multe vouchere.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1817 secunde