Buletinul de presă al IPJ Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Buletinul de presă al IPJ Constanța
Eveniment 16 Ianuarie 2020 / 12:11 509 accesări 0 comentarii

Dosar penal întocmit de polițiștii rutieri

La data de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 01.30, polițiști din cadrul Secției 5 au depistat un bărbat, de 58 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul 1 Mai din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Depistați în timp ce comercializau pește, fără documente legale

La data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 14.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au depistat, în zona stației de taxare Giurgeni Vadu - Oii, pe DN 2A, 3 bărbați, cu vârste cuprinse 32 și 50 de ani, în timp ce ar fi oferit spre vânzare peşte din speciile somn, șalău, fitofag, hering și avat.

Polițiștii au ridicat în vederea confiscării peste 55 de kilograme de pește, iar persoanele în cauză sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere, transport sau comercializare fără documente legale a peştelui.

Polițiștii continuă seria activităților preventive

La data de 15 ianuarie a.c., polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități informativ - preventive pe linia prevenirii furturilor din locuințe, a furturilor auto și a infracțiunilor de tâlhărie, în cadrul Programului național și local de prevenire a infracțiunilor comise contra patrimoniului și Campaniei „Hoții îți invadează intimitatea”.

Acțiunea de informare a avut loc în zona clubului de pensioari de pe strada Dezrobirii din Constanța.

În acest context, sub motto-ul campaniei „Ce lasă în urma lor este mai dureros decât furtul în sine”, polițiștii au discutat cu cetățenii despre comportamentul preventiv și le-au oferit sfaturi utile în diminuarea riscului de victimizare.

Discuțiile au fost completate cu prezentarea unui filmuleț 3D (furt din locuință), Virtual Reality, cu ajutorul ochelarilor speciali oferiți de partenerii campaniei, „SC FERONERIA SA”.



Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1622 secunde