Buletinul de presă al IPJ Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Buletinul de presă al IPJ Constanța
Eveniment 07 Octombrie 2019 / 13:07 1635 accesări 1 comentariu

Mandat pus în executare de polițiștii constănțeni

La data de 5 octombrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale au depistat un bărbat, de 28 de ani, din Valu lui Traian, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an, 11 luni și 17 zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere și influențarea declarațiilor.

Persoana în cauză a fost escortată și încarcerată în Penitenciarul Poarta Albă.

Dosare penale întocmite de polițiștii rutieri

La data de 5 octombrie a.c., în jurul orei 16.15, polițiști din cadrul Postului de Poliție Ostrov au depistat un bărbat de 38 de ani, în timp ce conducea un tractor pe strada Libertății din localitatea Ostrov, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

De asemenea, în urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și faptul că vehiculul condus de acesta era neînmatriculat.

La data de 5 octombrie a.c., în jurul orei 16.40, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au depistat un bărbat de 72 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Ion Alexandrescu din localitatea Vadu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 5 octombrie a.c., în jurul orei 17.30, polițiști din cadrul Postului de Poliție Ostrov au depistat un bărbat de 45 de ani, în timp ce conducea un tractor pe DN 3, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

De asemenea, în urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și faptul că vehiculul condus de acesta era neînmatriculat.

La data de 5 octombrie a.c., în jurul orei 20.10, polițiști din cadrul Secției 1 Rurală Constanța au depistat un bărbat de 44 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Hasancea din localitatea Valu lui Traian, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 5 octombrie a.c., în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au depistat un bărbat de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mangaliei din comuna Limanu. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

La data de 6 octombrie a.c., în jurul orei 03.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DC 86, în orașul Năvodari, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

De asemenea, în urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 6 octombrie a.c., în jurul orei 05.20, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Egretei din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 6 octombrie a.c., în jurul orei 06.40, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție au depistat un bărbat de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 6 octombrie a.c., în jurul orei 07.30, polițiști din cadrul Postului de Poliție Cobadin au depistat un bărbat de 31 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Primăverii din comuna Cobadin. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. De asemenea, autoturismul în cauză avea numerele provizorii expirate.

La data de 6 octombrie a.c., în jurul orei 10.30, o patrulă mixtă formată dintr-un polițist din cadrul Secției 4 Poliție și un jandarm din cadrul Grupării Mobile Tomis, au depistat un bărbat de 31 de ani, în timp ce conducea un moped pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

La data de 6 octombrie a.c., în jurul orei 17.20, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au depistat un bărbat de 39 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Medgidiei din orașul Cernavodă. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că autoturismul în cauză avea numerele de înmatriculare cu valabilitatea expirată.

La data de 7 octombrie a.c., în jurul orei 00.30, polițiști din cadrul Secției 7 Rurală Crucea au depistat un bărbat de 23 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 2A, în comuna Crucea. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că numerele de înmatriculare ale autovehiculului sunt false.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3462 secunde