Buletinul de presă al IPJ Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Buletinul de presă al IPJ Constanța
Eveniment 09 Decembrie 2019 / 12:28 1336 accesări 0 comentarii

Mandate puse în executare de polițiști

La data de 6 decembrie, polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina au depistat un bărbat, de 29 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 2 ani de închisoare pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul rutier.

La data de 7 decembrie, polițiști din cadrul Postului de Poliție Lipnița au depistat un bărbat, de 24 de ani, pe numele căruia Judecătoria Medgidia a emis un mandat de executare a pedepsei de un 1 și 78 de zile de închisoare pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul rutier.

Persoanele în cauză au fost escortate și încarcerate în Penitenciarul Poarta Albă.

Ordine de protecție provizorii, emise de polițiști

La data de 8 decembrie, în jurul orei 03.10, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, de 35 de ani, cu privire la faptul că, la domiciliul său, ar avea loc un conflict.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că femeia ar fi fost agresată de către concubinul său, de 47 de ani.

Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, conform prevederilor legale.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

La data de 8 decembrie, în jurul orei 21.40, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, de 39 de ani, cu privire la faptul că, la domiciliul său, ar avea loc un conflict.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, femeia ar fi fost agresată de către soțul său, de 42 de ani.

Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, conform prevederilor legale.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Dosare penale întocmite de polițiștii rutieri

La data de 8 decembrie, în jurul orei 01.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, de 28 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 8 decembrie, în jurul orei 03.50, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat un bărbat, de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Chirnogeni, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 8 decembrie, în jurul orei 14.10, polițiști din cadrul Secției 7 Rurală Crucea au depistat un tânăr, de 18 ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Gârliciu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 8 decembrie, în jurul orei 17.50, polițiști din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat, de 49 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 222, în localitatea Grădina, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 8 decembrie, în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, de 57 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Pajurei din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 9 decembrie, în jurul orei 00.15, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au depistat un bărbat, de 43 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Ing. Anghel Saligny din Cernavodă, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.181 secunde