Buletinul de presă al IPJ Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Buletinul de presă al IPJ Constanța
Eveniment 21 Octombrie 2019 / 12:06 1434 accesări 0 comentarii

Mandate puse în aplicare de polițiștii constănțeni

La data de 18 octombrie a.c., poliţişti de investigații criminale, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 2, au depistat o femeie, de 31 de ani, pe numele căreia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de un an de închisoare pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul rutier.

La data de 19 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Postului de Poliție Mereni au depistat un bărbat, de 55 de ani, pe numele căruia Judecătoria Mangalia a emis un mandat de executare a pedepsei de doi ani și nouă luni de închisoare pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul rutier.

Persoanele în cauză au fost escortate și introduse în Penitenciarul Poarta Albă.

Acțiune pe linia combaterii braconajului cinegetic

La data de 18 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii braconajului cinegetic.

Astfel, pe raza localității Seimeni, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani, în timp ce încerca să părăsească fondul de vânătoare.

În urma verificărilor autovehiculului, în portbagaj a fost găsit un porc mistreț de aproximativ 150 de kilograme, iar în habitaclu au fost identificate o pușcă de vânătoare cu glonț, 4 cartușe, precum și mai multe instrumente utilizate la vânătoare. Bunurile descoperite au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Din verificări a reieșit faptul că paznicul de vânătoare, un bărbat de 65 de ani, lipsea din zona respectivă, deși acesta avea obligația legală de a monitoriza partida de vânătoare.

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj cinegetic.

Dosare penale întocmite de polițiști

La data de 19 octombrie a.c., în jurul orei 16.15, polițiști din cadrul Postului de Poliție Lipnița au identificat un bărbat de 33 de ani, în timp ce conducea un tractor care tracta o remorcă pe DN 3, în localitatea Coslugea. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. De asemenea, ansamblul de vehicule condus de acesta nu era înmatriculat.

La data de 19 octombrie a.c., în jurul orei 18.40, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat de 18 ani, în timp ce conducea o motocicletă pe strada Soveja din municipiu, fără a poseda permis de conducere corespunzător.

La data de 19 octombrie a.c., în jurul orei 23.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat de 35 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihail Kogălniceanu din orașul Murfatlar, având expirate plăcuțele cu numere de înmatriculare.

La data de 19 octombrie a.c., în jurul orei 23.30, polițiști din cadrul Secției 2 au identificat un bărbat de 57 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Gheorghe Barițiu din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu apartul etilotest a rezultat o valoare de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 20 octombrie a.c., în jurul orei 12.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Rariștea, județul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

La data de 20 octombrie a.c., în jurul orei 02.00, polițiști din cadrul Secției 7 Rurală Crucea au identificat un bărbat de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Topalu, județul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

La data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 00.00, polițiști din cadrul Secției 2 au identificat un bărbat de 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Soveja din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu apartul etilotest a rezultat o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală.Ştiri recomandate

Bătaie în Vama Veche
Bătaie în Vama Veche 533 accesări
Pagina a fost generata in 0.1582 secunde