Buletinul de presă al IPJ Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Buletinul de presă al IPJ Constanța
Eveniment 12 Noiembrie 2019 / 13:31 419 accesări 0 comentarii

Dosar penal întocmit de polițiști

La data de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 11.40, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un bărbat, de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihail Sebastian din municipiul Mangalia, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal.

Activități preventive desfășurate de polițiști

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu specialiști din cadrul A.N.I.T.P. Constanța, au desfășurat ieri activități informativ - preventive la clasele elevilor Liceului Tehnologic „Tomis” din municipiul Constanța.

Polițiștii au vorbit despre aspectele legate de răspunderea penală și contravențională a minorilor și modalitățile prin care tinerii ar putea preveni traficul pe internet. Aceștia au primit recomandări cu privire la comportamentul violent în rândul tinerilor și prevenirea discriminării.

În acest context, cu ajutorul materialelor informative, adolescenții au conștientizat care sunt pericolele asociate sextingului și ale traficului de persoane, informațiile fiind reprezentate și prin materiale video corespunzătoare vârstei acestora.

Polițiștii îi încurajează să nu răspundă mesajelor compromițătoare, care pot conține cuvinte sau imagini nepotrivite, să nu transmită fotografii sau să se expună la webcam persoanelor întâlnite în mediul online.

Activitățile desfășurate fac parte din Programul de prevenire a delincvenței juvenile și victimizării minorilor - prioritate națională și locală, proiectul „Fără discriminare”.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1458 secunde