​Buletinul de presă al IPJ Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
​Buletinul de presă al IPJ Constanța
Eveniment 15 Octombrie 2019 / 12:25 1523 accesări 1 comentariu

Mandat pus în executare de polițiști

La data de 14 octombrie a.c., polițiști de investigații criminale din cadrul I.P.J. Constanța au depistat un bărbat de 25 de ani, din municipiul Constanța, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an și 6 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat.

Persoana în cauză a fost escortată și încarcerată în Penitenciarul Poarta Albă.

Dosare penale întocmite de polițiști

La data de 14 octombrie a.c., în jurul orei 11.45, polițiști din cadrul Postului de Poliție Oltina au depistat un bărbat de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Portului din localitatea Oltina, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma verificărilor, polițiștii au descoperit în interiorul vehiculului un cântar și o ladă cu pește din specia crap, pentru care acesta nu a putut prezenta documentele legale de deținere și transport.

La data de 14 octombrie a.c., în jurul orei 20.25, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat de 23 de ani, care a condus un autoturism pe strada Avram Iancu din orașul Cernavodă, având montate plăcuțe cu numere de înmatriculare expirate.

La data de 14 octombrie a.c., în jurul orei 20.50, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat de 34 de ani, din localitatea Cerchezu, județul Constanța, care a condus un autoturism pe DN 38, în localitatea Techirghiol, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs.

În toate cauzele, au fost întocmite dosare penale.Ştiri recomandate

Bătaie în Vama Veche
Bătaie în Vama Veche 524 accesări
Pagina a fost generata in 0.1485 secunde