Buletinul de presă al IPJ Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Buletinul de presă al IPJ Constanța
Eveniment 19 Noiembrie 2019 / 15:02 376 accesări 0 comentarii

Mandat pus în aplicare de polițiștii constănțeni

La data de 18 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Postului de Poliție Corbu au depistat un bărbat, de 40 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 2 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.Bărbatul a fost escortat și introdus în Penitenciarul Poarta Albă.

Dosare penale întocmite de polițiști

La data de 18 noiembrie a.c., în jurul orei 17.15, patrula formată dintr-un polițist din cadrul Secției 4 și un jandarm al G.M.J. Constanța a depistat un bărbat, de 49 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Verde din municipiu, având montate plăcuțe cu numere de înmatriculare expirate.

La data de 18 noiembrie a.c., în jurul orei 17.45, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, de 56 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Corbului din municipiu, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

La data de 18 noiembrie a.c., în jurul orei 22.35, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, de 61 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiu, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

La data de 19 noiembrie a.c., în jurul orei 01.20, polițiști din cadrul Secției 3 au depistat un tânăr, de 18 ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare din municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1777 secunde