Buletinul de presă al IPJ Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Buletinul de presă al IPJ Constanța
Eveniment 06 Noiembrie 2019 / 15:00 404 accesări 0 comentarii

Dosare penale întocmite de polițiști

La data de 5 noiembrie a.c., în jurul orei 23.25, polițiști din cadrul Postului de Poliție Dobromir au depistat un bărbat, de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 391, în localitatea Dobromir, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 00.10, polițiști din cadrul Secției 5 au depistat un bărbat, de 29 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Aurel Valaicu din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 6 noiembrie a.c., în urma sesizării unui echipaj de jandarmi din cadrul I.J.J. Constanța, în jurul orei 00.30, polițiști din cadrul Postului de Poliție Anghel Saligny au identificat un tânăr, de 19 ani, care a condus un autoturism, pe strada Taberei din localitatea Făclia, fără a poseda permis de conducere.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că autoturismul în cauză avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare aparținând unui alt vehicul, iar conducătorul auto se afla sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, acesta urmând a fi introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

În cauze, polițiștii au întocmit dosare penale.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1657 secunde