Buletinul de presă al IPJ Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Buletinul de presă al IPJ Constanța
Eveniment 06 Decembrie 2019 / 12:41 1335 accesări 0 comentarii

Mandate puse în executare de polițiști

La data de 6 decembrie, polițiști de investigații criminale din cadrul I.P.J. Constanța, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța și al polițiștilor din cadrul Poliției orașului Techirghiol, au identificat un bărbat, de 42 de ani, pe numele căruia Judecătoria Dej a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

La data de 5 decembrie, polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat un bărbat, de 33 de ani, pe numele căruia Tribunalul Militar Iași a emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an, 2 luni și 20 de zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 5 decembrie, polițiști din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au identificat un bărbat, de 32 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 4 ani și 6 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

Bărbații au fost escortați și introduși în Penitenciarul Poarta Albă.

Reținuți de polițiști pentru constiutirea unui grup infracațional organizat și înșelăciune

La data de 4 decembrie, polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Constanța, cu sprijinul colegilor de la Oradea, au efectuat o percheziție domiciliară în municipiul Oradea, în cadrul unui dosar penal, coordonat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, privind săvârșirea infracțiunilor de constiutirea unui grup infracțional organizat și înșelăciune.

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada 2018 - octombrie 2019, patru bărbați cu vârste cuprinse între 24 și 39 de ani, toți din municipiul Oradea, ar fi încheiat contracte de prestări servicii cu 16 persoane pentru realizarea unor lucrări de tapițerie și ar fi încasat bani cu titlu de avans fără a mai executa lucrările.

În urma cercetărilor s-a stabilit că persoanele vătămate sunt din județele Constanța, Bihor și Sălaj, iar prejudiciul total cauzat este de 18.400 de lei.

Bărbații în cauză au fost arestați ieri, 5 decembrie, și întroduși în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

Polițiștii constănțeni au beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Bihor.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1699 secunde