Bulgaria construiește autostrăzi de două ori mai ieftine decât România?!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Bulgaria construiește autostrăzi de două ori mai ieftine decât România?!
Externe 12 Mai 2018 / 16:33 624 accesări 0 comentarii

Bulgaria construiește cele mai ieftine autostrăzi din Europa, a spus ministrul bulgar al Dezvoltării Regionale. Nikolay Nankov a precizat însă că, în pofida costurilor reduse, calitatea autostrăzilor din țara vecină este una bună.

Prețurile autostrăzilor din Bulgaria sunt relativ mai scăzute decât în Europa, a explicat ministrul dezvoltării regionale Nikolay Nankov. El a menționat că costul mediu pe kilometru al autostrăzii din Bulgaria din 2000 este de 3,1 milioane de euro, în Serbia - 5,5 milioane de euro, în România - 6,3 milioane de euro, iar în Grecia puțin peste 10 milioane de euro.

Potrivit lui Nikolay Nankov, cu toate acestea, prețul scăzut nu este în detrimentul calității. Ministrul Nankov a spus că țara vecină va avea până la finele lui 2024 autostrada Hemus (433 kilometri între Sofia și Varna) completată.

Taguri articol
Loading...
loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3738 secunde