Bunuri în valoare de peste 540 de mii de lei reținute de Inspectorii vamali Constanţa

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Bunuri în valoare de peste 540 de mii de lei reținute de Inspectorii vamali Constanţa

Eveniment 22 Noiembrie 2022 / 12:15 455 accesări

Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud - Direcţia Regională Vamală Bucureşti au reţinut bunuri în valoare de peste 540.000 lei, informează Autoritatea Vamală Română, printr-un comunicat.

"În data de 18 noiembrie 2022, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud - Direcţia Regională Vamală Bucureşti, în urma unui control au descoperit 5.000 de metri liniari de ţesătură imprimată cu însemnele mărcii 'Apple' şi 480 de bucăţi maşinuţe din plastic cu radiocomandă, având marca figurativă 'Transformers'', toate reprezentând bunuri susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală pentru mărcile sus menţionate", se menţionează în comunicat.

Mărfurile au fost descoperite în două containere sosite din China şi aparţineau unor societăţi comerciale cu sediul în Ucraina.

Bunurile au fost reţinute de către inspectorii vamali, valoarea acestora, în cazul în care ar fi fost comercializate pe piaţă la preţ de vânzare cu amănuntul al unui produs original, este de aproximativ 540.328 lei.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1752 secunde