Bye, bye PSD?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Bye, bye PSD?
28 Mai 2019 / 09:08 2470 accesări 2 comentarii
Ștefan Silviu Molnar

Ștefan Silviu Molnar

Înclin să îi dau dreptate fostului premier al României Adrian Năstase, care spune că, de o lungă perioadă de timp, unul dintre scopurile celor cu interese majore în exploatarea resurselor României, inclusiv cea umană, este acela de a duce PSD-ul la un procent electoral în jurul a 20%, un procent care să nu îi permită să joace un rol esențial în guvernare. Iată că, după mai mulți ani, manevra a reușit. PSD-ul este la un pas de a pierde guvernarea și de a deveni istorie.

Ultimul obstacol în rezolvarea problemei părea a fi Liviu Dragnea, iar problema a fost rezolvată în aplauzele, bucuria și strigătele de satisfacție ale grupurilor #rezist și #declic. Liviu Dragnea a fost acondamnat și dus la pușcărie. Întocmai ca pe vremea „justiției populare” și a „tribunalelor poporului”. Și nu a fost condamnat pentru că și-a însușit lacul Belina ca domeniu de pescuit cu folosire privată, pentru că a furat și a pus banii în conturile din Brazilia ori fiindcă nu și-a putut justifica averea. Nu, astea sunt doar legende nedovedite. Liviu Dragnea a fost condamnat pentru o presupusă instigare la abuz în serviciu, care se pare că nu este pe deplin dovedită, mai ales în condițiile în care cei pe care se spune că i-ar fi instigat Dragnea să comită abuz în serviciu au fost achitați exact deacuzația de abuz în servici!. În fine, Liviu Dragnea, ca și Radu Mazăre, Adrian Năstaseori alții, nu afost condamnatpentru ce au făcut, ci pentru ceea ce se spune că ar fi făcut, scopul fiind acela de a demola un mit ori o cotă de popularitate periculoasă și anihilarea unui grup politic incomod în beneficiul planurilorunora de a avea acces neîngrădit la resursele României. Probabil, acesta ar fi fost după 2016 și destinul lui Victor Ponta, dacă nu ar fi plecat din fruntea guvernului, lăsând locul „tehnocraților” și lui Dacian Cioloș.

Ce punem în loc? Punem tânăra generație, entuziasmul și genialitatea, ar răspunde la întrebare propaganda zisă de dreapta. De fapt, punem USR-PLUS, un partid crescut precum volbura pe marginea șanțului, după o ploaie zdravănă. Ai zice că lucrurile se vor schimba și vine la putere tânăra generație. La putere oveni, dar de schimba,t nu se va schimba nimic pentru că în materie de performanțe administrative, de proiecte și de experiențe, grupul de care vorbim și „Mesia” Cioloș sunt nuli. Gruparea cu pretenții salvatoare este nulă. Degeaba se bat unii cu cărămidaîn piept și își arogă victorii!

Condamnarea lui Liviu Dragnea și demolarea PSD-ului sunt o operațiune organizată și nu o dispută politică pentru binele României. Multe acuze erau aduse fără cap și fără coadă și, mai ales, fără dovezi. Doar înjurături, caterincă și panseuri a la Dogioiu, CTP și SRI. Toată campania s-a redus la înjurături, agresivitate și trivialitate în social media, iar ce s-a încheiat luni nu a fost un proces penal, ci un spectacol în care publicului i s-a dat sângele pe care îl clama.Pagina a fost generata in 0.1648 secunde