BYRON, în turneu și la Constanța, cu noul album NOUĂ

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

BYRON, în turneu și la Constanța, cu noul album NOUĂ

Divertisment 08 Noiembrie 2019 / 16:51 2574 accesări

Fanii de la malul mării ai trupei Byron au mari motive de bucurie întrucât, vineri, 15 noiembrie, trupa Byron lansează cel de-al 7-lea album de studio și la Constanța. Cei cinci membri ai îndrăgitei trupe, care și-a câștigat un loc binemeritat în peisajul muzical al rockului alternativ, vor cânta pentru constănțeni la început de weekend, vineri, la Doors Club în Constanța. Dan Byron, Sergiu „6fingers” Mitrofan, Laszlo Demeter și Dan Georgescu vor cânta piese de pe cel mai nou material discografic al lor, împreună cu toboșarul Ovidiu Cristian, care cântă alături de cei mai vechi din trupă de o bună bucată de vreme.

Trupa Byron s-a înființat pe 1 decembrie 2006, iar de atunci a lansat mai multe albume de studio și DVD-uri live. Membrii formației sunt obișnuiți să cânte atât pe scene mari de festival, în fața a mii de spectatori, cât și... wireless, neamplificat, pentru o mână de oameni…

Noul album BYRON va fi primul de până acum compus direct în limba română ca proiect de sine stătător. Piesele noi duc sound-ul trupei în zone incitante și neexplorate până acum, păstrând însă elemente cheie precum clapele melodice, versurile cu substrat și vocea inconfundabilă a lui Dan Byron. Cele patru single-uri lansate până acum - „Anima”, „Continuum” feat. Lucia, „Nouă” și „Consumatori de vise” - conturează profilul unui album complex, cu o plajă foarte largă de stări muzicale.

Nouă este un album despre noi, despre România, dedicat n o u ă . Un carusel muzical cu 12 piese despre emigranți dar și despre noi, cei rămași acasă. Un album despre inconștientul colectiv, despre tăceri și mersul nostru zilnic pe ață.

Turneul de lansare a noului album îi va purta pe cei de la BYRON prin următoarele orașe:

- 26 octombrie – Cluj, /Form Space (bilete prin iabilet.ro)

- 1 noiembrie – Brașov, Rockstadt (bilete prin iabilet.ro)

- 2 noiembrie – Sibiu, Mango Bar

- 9 noiembrie – București, Arenele Romane // cu Lucia & The Mono Jacks (bilete prin iabilet.ro)

- 15 noiembrie – Constanța – Doors Club (bilete prin iabilet.ro)

- 16 noiembrie - Galați - Daily Pub

- 23 noiembrie - Ploiești - The Taste Bistro

- 6 decembrie - Turnu Severin – Kripton Club Pub & Grill

- 7 decembrie - Timișoara – TBA

- 20 decembrie - Buzău – Top T Festival

- 9 ianuarie - Craiova – Charger

- 10 ianuarie – Pitești - Urban Home

Dacă ești fanul trupei Byron și al muzicii de calitate, vino să descoperi sound-ul nou, incitant, al celui mai recent album: NOUĂ - despre noi, despre România, dedicat n o u ă .

Byron - vineri, 15 noiembrie, la Doors Club Constanța. Info și rezervări: 0763661622.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.158 secunde