Cafea cu o nouă aromă, mai intensă! Spun cercetătorii japonezi

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cafea cu o nouă aromă, mai intensă! Spun cercetătorii japonezi
Culinar 01 Martie 2018 / 16:29 1186 accesări 0 comentarii

Îţi place să bei cafea? Ei bine, indiferent de gusturi, poţi obţine acasă o aromă mai bogată şi nu trebuie să mergi la o cafenea de lux, spune o echipă de specialiști din Japonia. Aceștia susțin că au descoperit recent o nouă tehnică de preparare a cafelei care, spun ei, va transforma experiența de consum pentru totdeauna. Secretul lor este răcirea boabelor întregi de cafea imediat după recoltare. În mod normal, boabele de cafea sunt imediat decojite după recoltare. Dar metoda nouă presupune ca boabele să fie depozitate cu totul în temperaturi apropiate de îngheț, fapt care ar determina creșterea nivelului de zaharoză și anumiți aminoacizi. Rezultatul ar fi un miros și un gust mai puternice și mai bogate, conformrd.com.

Taguri articol
Loading...
Din aceeaşi secţiune Ştiri similare
Vezi mai multe ştiri

Adaugă comentariul tău





NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2261 secunde