Calificare în penultimul act la „Saudi Leaders Cup” pentru FC Viitorul U17

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal

Calificare în penultimul act la „Saudi Leaders Cup” pentru FC Viitorul U17

Sport 22 Ianuarie 2020 / 09:46 652 accesări
Sursa foto: Facebook Viitorul FC

Sursa foto: Facebook Viitorul FC

După ce a trecut, marţi seară, de Al Hilal U17, 1-1 (Luca Andronache 12-pen. / Algomik Turki 73) şi 4-1 (Dănuleasa, Mălăele, Burnete, N. Popescu / B. Mohammed) la loviturile de departajare, FC Viitorul U17 a așteptat rezultatul confruntării dintre Sporting Lisabona și Zenit St. Petersburg, pentru a află dacă s-a calificat în semifinalele turneului internațional „Saudi Leaders Cup” înaintea ultimei etape din Grupa A. Şi cum Sporting s-a impus cu scorul 3-0, constănțenii şi portughezii şi-au asigurat prezenţa în penultimul act al competiției care se desfăşoară în Arabia Saudită, la Riad.

Singura miză a partidei din ultima etapă, dintre FC Viitorul U17 (antrenori Constantin Fălină şi Ștefan Sandu) și Sporting Lisabona, programată joi, 23 ianuarie, o va reprezenta clasarea pe prima poziţie în Grupa A.

Înaintea acestei întâlniri, Sporting este pe primul loc, cu 6 puncte, urmată de FC Viitorul U17, cu 5 puncte.

Marţi seară, după meciul cu Al Hilal, jucătorii Academiei Hagi au fost invitați de către organizatorii saudiți la o prezentare a obiceiurilor locale. Constănțenii au fost inițiați în dansul tradițional saudit și au fost serviți cu produse specifice zonei.12
Pagina a fost generata in 0.1464 secunde